Tuesday, January 22, 2008

Ta debatten, jag ser ingen som har mod till det?

Vi ska ta debatten pratas det om. De som sajer det menar "vi ska INTE ta debatten". De ska "granskas" sajer en del andra, de som sajer det menar de ska LJUGA om SD. Socialdemokraterna forsoker nu mobilisera sina morkerkrafter for att "bemota" SD. De som talar om att "BEMOTA" brukar mena "sabotera, hota och bedriva klappjakt, ljuga", inte diskutera.

I verkligheten handlar det om nagot mycket enklare an sa, de som vill ta debatten, sluta ljug och ta en arlig debatt det ar allt ni behover gora. Jag menar inte bara Centerns representant pa Kungsholmen som modigt annonserade att han ville ta en debatt men da han fick nagra fragor vagade han inte svara pa en enda fraga. Mona Sahlin tog debatten en gang, sen lovade hon att hon skulle aldrig gora om det. Hon forlorade debatten, hon sag pinsamt sorglig ut trots att TV's programledare var pa henns sida, darfor vagar hon inte stalla upp en gang till.

I SVD pratar Maria Abrahamsson om SD. Maria A hade kunnat anvant artikeln till att argumentera. Det kunde ha varit en utgangspunkt for den debatt hon sajer ar nodvandig. Om debatt ar nodvandig varfor vagar ingen ta debatten?

Ingen vill ta debatten, ingen vagar ta debatten av den enkla anledning att de inte kan vinna den debatten. Alla argument som finns star pa SD's sida, det finns inte ett enda argument for den andra sidan.

Det lilla fatal manniskor som an idag stoder massinvandring trots dess konsekvenser ar en krympande skara, det ar de mest fanatiska extremisterna. Folk i allmanhet vet att vi har mycket stora problem som har med massinvandringen att gora och en radikal forandring maste omedelbart inforas. Den stora allmanheten tycker att debatt och fria uttryck av ideer tillhor en demokrati och ar bra. En liten grupp extremister vill inte ha full yttrandefrihet och vill fortrycka fri debatt. Det finns en hel del socialdemokrater och kommunister inom den gruppen, ett antal allians politiker finns med. Vad de inte verkar ha insett ar att de allra flera svenskar sympatiserar med SD och andra liknande asikter. Det ar folk fran alla partier och samhallsgrupper inklusive invandrare. Den enda riktiga matningen av SD gjordes i valet da de fick drygt 3% av rosterna, i kommunerna over 20% i vissa fall. Likande partier i andra lander har mellan 10-25%. Dar hamnar nog SD i nasta val, det ar mer troligt nu efter att alliansen misslyckats med att ta itu med och stoppa massinvandringen.

Maria, det ar de med din extremistiska syn som maste sluta ljuga, sluta dolja de pinsamma sanningarna, redovisa sann statistik om brottsligheten. Stall upp pa en debatt, argumentara om ni vagar, jag vet att ni inte kommer att gora det. Borja med att rakna upp fordelarna med massinvandringen som den ser ut idag? Jag hoppas det finns battre, andra mer intellektuella argument an de som riksdagkvinnan Elisabeth Svantesson hade; "det ar mer omvaxlande mat nu" eller "jag har fatt nya vanner" ungefar. Det ar de enda argument jag hort. Man importerar inte hundratusentals manniskor sa att en riksdagman ska fa en mer omvaxlande mat!! Eller gor man det, Maria? Om inte, varfor gor man det? SVD

1 comment:

tankesmedja said...

Om man ska ta debatt med någon så måste väl denna någon också isåfall tala sanning och vara uppriktig och ärlig om syftet med sin politik?