Thursday, January 24, 2008

Om nagon undrar hur ett hedersmord gar till, se videon. Varning!

Inte for kansliga personer. I Sverige ar detta ett vanligt forekommande satt att utfora hedersmord. En muslimsk man slanger ut en kvinna fran balkongen. I vastvarlden behandlas inte ens sopor pa det sattet.

3 comments:

Per T.K. Wahlberg said...

Läs Koranen. Där står hemska saker.
Om synen på kvinnor och kristna bl.a.
Det finns filmer om stening av kvinnor på webben. Tyvärr kan jag ej hitta dem.
Men jag har det inspelat på video.
LandskronaBackspegel

UltraV:s värld said...

Jag har börjat läsa in kursmaterialet till den universitetskurs jag ska gå i vår nu, om hedersvåld. En egyptisk forskare berättar om hur man beter sig mot kvinnor och flickor i det landet.
De dödar dem just så här, eller med olika typer av skjutvapenvapen, bränner eller hänger dem eller knivskär dem till döds. Inte så att man dödar med ett hugg mot hjärtat, det är mer skärande än direkt dödande. Dessa dåd dömds mycket lindrigt eller inte alls av domstolarna. De är okej att döda en kärring på grund av hennes sexuella beteende, eller ibland enbart på ett rykte som kan vara helt grundlöst. Och sexuella beteende, det kan vara att hon talat med en man på stan och det gillar inte familjen, varken männen eller kvinnorna i familj och släkt.
Jag är helt chockad och undrar om jag kommer att orka gå denna kursen.
Men vi möter denna kultur i vårt eget land och mer och mer märks den och man måste ha kunskaper, det är bara så!
Fortsätt blogga!

BefriaMedia said...

Inom islam kan man dodas av manga olika orsaker. Det kan vara familjen som dodar barnen eller en eller flera av fruarna. Det kan vara domstolar som domer. De muslimska landerna ar helt enket laglosa, en man kan godtyckligt doda frun, foraldrar kan godtyckligt doda sina barn och andras barn. Muslimer fortsatter leva sa om de flyttar till andra lander. Vi har helt enkelt inte kant till deras traditioner innan vi borjade tolerera deras narvaro. Vara politiker ar fyllda av fordomar, de tror att alla folk liknar svenskar i beteende. Sa ar det ju inte. Om vi hade gjort en kultrstudie forst sa skulle muslimer formodligen aldrikg kunnat komma tll sverige. De passar pattre i sina egna kulturomraden. Stening passar inte i sverige, marken ar for hard, det ar lattare att grava ner folk i okensand sa dom kan stenas, hemska tanke.