Tuesday, January 22, 2008

Irakisk typ av angrepp kallas "pojkstreck" av "professor".


Brottsligheten och ranen blir mer avancerade, farligare och paminner mer om hur det gar till i laglosa lander i mellanostern. I Goteborg lamnar man bomber, attrapper och brinnande bilar efter sej. Det visar att man har haft manga inblandade och man ar nastan proffessionell i sitt agerande, det visar pa en total avsaknad av hansyn till samhallet och till oskydliga manniskor i omgivningen. Det ar helt klart det inte handlar om engangs-ranare eller amatorer. Det ar yrkeskriminella proffs som kommer att gora om detta igen tills de antingen aker fast eller dodas i skottlossning med polisen.

(Bilden visar de vapen som tullen beslagtog i Malmo i October, ett rekord beslag. De skulle kunna anvandas till "pojkstreck" enligt Jerzy? Smugglarna ankom fran Balkan i en BMW. De 4 hade anknytning till Kosovo/Serbien/Montenegro, en var nyligen frislappt fran ett svenskt fangelse) 

Sma ran har stoppat kontant hantering pa bussar, storre ran mot vardetransporter har ibland stoppat transport av stora summor i kontanter. Ran mot fasta installationer som i Goteborg kanske ger resultatet att vi maste sluta hantera kontanter overallt.

Jag undrar om den typen av brott och angrepp forekommer i vara grannlander. Jag har en kanska av att Irakisk typ av brottslighet har kommit till Sverige for att stanna. Vi har formodligen importerat problemet sjalva med den stora flyktngvagen. Migrationsverket verifierar inte nagra identiteter, de har aldrig undersokt brottsregrister, straff register, utbildning, las och skriv kunskaper eller framtida mojligheter till anpassning i demokratiska lander i Europa. Med hundratusentals oidentifierade Irakier i Sverige sa ar det inte underligt om organiserade ligor kommer hit. Sverige ar ett latt byte, vi har aldrig haft anledning att byggar murar runt banker som i Bagdad. Vi har inte behovt bunkrar eller en arme med bevapnade vakter runt vara institutioner. Vi har inte behovt skottsakra polishelikoptrar och polisbilar tidigare.

Den svenska "Bagdhad Bob" statens anstallda kriminolog papegoja Jerzy Sarnecki uttalar sej ; "Brottslingarna ville ha uppmarksamhet" ..... eller det genialiska "beloningen for dessa ""pojkvasker"" ar uppmarksamheten".

Denna underbegavning "Bagdad Bob Jerzy" tycker inte att brottet visar en allt farligare utveckling som ar den forsta tanken en normal manniska kommer pa. Snillet menar istallet att det ar konkurerande "pojkgang" som slass om uppmarksamhet.

Jezy ser inget samband med att de planerat att ta alla polisresurser till forfogande med braderna och bomberna och att fyra av landets sju polishelikoptrar skots i smabitar med automatvapen naga veckor sedan. Det hande i Goteborg. I media rapporterades den 13 November tre, men andra kallor uppger fyra helikoptrar sonderskjutna. Samma natt rapporterades ett tiotal man som skot med automatvapen vid Brunnstorget i Goteborg. Vid det tillfallet sade polisen:
"- Vi ser inget samband just nu, men det är klart att vi tittar på det, säger polistalesman Jan Strannegård till TT." Det kan vara vart att notera att i AB och DN sajer polisen idag att (om dagens ran)"-Det borde ha varit minst 10 personer inblandade."

Allt tyder pa att de forsokt forhindra att de blir forfoljda. Det finns faktiskt ingenting som talar for att detta skulle vara ett "pojkstreck" som Jerzy sajer, det finns nog ingen annan an han sjalv som tycker. Hans prat paminner om Bagdad Bob, "I assure you, i triple guarantee you, there are no americans i Bagdad" samtidigt som en amerikansk stridsvagn rullar forbi i bakgrunden. Det mest sjalvklara kan inte accepteras av denna stockdumma manniska som bara har sin propaganda i tankarna. Att antyda att Sverige inte har ett stort problem med valdsbrottslighet ar samvetslost och borde leda till avsattning. Goteborgs politikernas pris pa en miljon kr till Al Gore ikvall kan falla en aning pladask med tanke pa hur de prioriterar Goteborgs behov.

SVD SVD2 DN DN2 DN3 AB AB2 AB3 GP HD SydS Syds DN4 SVD3 SVD4ABSVD

No comments: