Thursday, January 17, 2008

FPO varnar Osterrikare for en invandrings tsumani.

I Sverige vet vi generell valdigt lite om Osterrike. Om FPO har anledning att varna om en invandrings tsunami av muslimer sa ar det precis samma utveckling vi har haft i Sverige.

Sverige har tagit emot 600.000 asylsokande sedan ar 2000, de flesta ar muslimer. Det ar en solklar invandings-tsunami av gigantiska proportioner med tanke pa Sveriges storlek och att det finns varken bostader eller arbetstillfallen.

Konstigt nog har SVD artikeln inga siffror eller data om problemet i Osterrike. Vi far fortsatta att befinna oss i ovisshet.

FPO's lokala ledare i Graz, Susanne Winter, kravde att:
"islam ”trängs tillbaka” till områden ”bortom Medelhavet” där religionen hör hemma," de 3000 partivannerna jublade.

Islamforsamlingarnas representant i Osterrike, Omar al-Rawi, klagade och menar att FPO ar "respektlosa".

Islamister (GIMF) har nu hotat Susanne Winter till livet i brev och i en youtube video och hon har fatt polisskydd. Islamisterna vill dessutom doda Omar al-Rawi. Orsaken GIMF vill att al-Rawi ska dodas ar att han inte uppmanat till mord pa Susanne Winter utan bara kritiserat henne.

Vi har sett hur de danska komiska teckningarna slutade med att 100 manniskor dodades i valdsamma upplopp och manga danska konsulat brandes ner. I Sverige har Vilks hotats till livet och tidningen som publicerade hans teckning blev lovad av 300 aggresiva Islamister att blod ska flyta om de inte bad om ursakt. Tidningen bad inte om ursakt och vi vantar pa att de 300 asyslokande muslimerna som bor i Orebro ska forverkliga sina hotelser.

Man behover inte lasa Koranen for att veta vad Islam innebar och vad muslimer kan gora, man behover bara studera det dom sajer och det dom gor. Nar man har gjort det sa ar det inte svart att na samma slutsats som Susanne Winter. Hotelser, mord och terror hor inte hemma i civiliserade lander men det ar vanligt forekommande i omraden bortom medelhavet. Nagon myntade uttrycket "Omattliga Kravmaskinger" om muslimer som kommer till Europa, det passar in perfekt.

Lyssna pa en fd muslim och se om nagonting kanns igen. Girl Power.


SVD

3 comments:

Sanningen said...

Sant,
Muslimerna borde ta och anpassa sig till det moderna samhället, i Europa till skillnad från Saudi Arabien så ligger inte koranen till grund för lagarna, utan istället sunt förnuft och ett värnande om mänskliga rättigheter. Vi lever i ett fritt samhälle där man får kritisera vem man vill, hur man vill. Att försöka stävja tryckfrihet och åsiktsfrihet på det sätt som muslimerna gör, är en mycket skrämmande utveckling som kommer att resultera i en konfrontation förr eller senare. Dock inte förrän Europa har kommit över sina fjantiga skuldkänslor för korstågen och slutat dalta med muslimerna och lär dem att de inte kan uppföra sig som bortskämda barn som inte får godis i affären.
Bit inte den hand som föder er muslimer.

Sen till författaren av bloginlägget: Stavning... känner du till det?

Weine Berg said...

Det där skulle aldrig Sverigedemokraterna våga säga...

BefriaMedia said...

sanningen, jag vet, men min ursakt ar att jag bara hinner skriva nagra minuter om dagen pga mycket jobb, privat mm. sorry.

weine,
SD;arna ar daliga pa att marknadfora sej, de skulle hehova nagon som Susanne eller Pia i Danmark. Men jag ar medveten om hotbliden i svarige som begransar frihenten att yttra sej, De kanner sej hotade och maste vara forsiktiga,vi ar inte vana vid att politiker blir utsatta for rena terror atacker, och det kommer att bli vanligare i framtiden ju mer muslims invandring vi far. Markerade uppseendevackande uttlanden ar bra marknadforing. Det ar viktigt aven i politiken. Om det dessutom ar sant sa anslutersej folk till det, det ar en vinnande strategi. Girl Power!