Friday, January 25, 2008

En typisk Svensk upplever sin vardag.

En typisk berattelse fran en ort som berikats av invandring:

Bodde själv på Andersberg i Halmstad fram till 1997 och var då tvungen att "fly" till ett av de få kvarvarande bostadsområdena som ännu är ganska lugnt i staden. "Flykten" skedde efter att jag och hustrun inte stod ut längre med invandrarnas kriminella framfart:
Min nyrenoverade bil stals omedelbart, min tunga MC vältes avsiktligt och vandaliserades, min moped stals, min cykel stals, vi hade minst fyra inbrott bara på något år i källarförrådet, vår grannlägenhet "intogs" av en invandrad knarklangare (Kosovoalban) som under sina "inköpsresor" i Europa upplät lägenheten till sina grovt knarkande, kriminella och injicerande kunder, sprutor och nålar låg slängda överallt i trapphus och gångar, många gånger kunde vi inte öppna ytterdörren till lägenheten för där låg en avdomnad knarkare och sov lutad mot dörrens yttersida, inbrott på det ena stället efter det andra, vandalisering och förstörelse av gemensamma utrymmen och trapphus, kraftiga störningar från grannar, skrik, gräl och oljud, skjutningar med pistol från balkong till balkong, hot mot hundägare då de vallade sina hundar - därför det gemensamma parkområdet hade "tagits över" och kontrollerades av kriminella invandrargäng som sparkade och misshandlade hundar i koppel samtidigt som hot riktades mot deras ägare om de inte omedelbart försvann från gångarna, tvättstugorna missköttes och vandaliserades på alla upptänkliga sätt samtidigt som kläder städutrustning och tillbehör ideligen stals osv, osv.
All gemensam service har upphört i området, Konsum har stängt, närpolisens kontor har stängt, postkontoret försvann, Närteatern har lagts ned, biblioteket har stängts pga hot, brottslighet och stölder, fritidsgården har fått stänga pga hotfulla invandrarungdomar.
Och, mina vänner - detta hände redan 1997! Jag bodde där från 1986 och då var det lugnt, bara några finnar som i fyllan och villan slogs. Men aldrig något i den här stilen, aldrig något liknande av vad som händer allt sedan början av 90-talet.
Idag bor det mer än 90 procent invandrare i detta bostadsområde. Ingen vågar gå förbi där, framförallt inte efter mörkrets inbrott. De enda svenskar som bor kvar är det lilla fåtal som är så gamla och sjuka att de inte orkar gå ut, flytta, eller så bor de i det äldreboende som finns där centralt.
Nyligen har området åter gjort sig uppmärksammat i media trots en systematisk nedtystning från etablissemanget; skjutningar och organiserad illegal massinvandring av t ex runt 500 vietnameser osv.

Orginalet kan hittas hos bloggen Rakryggad som en kommentar.

No comments: