Friday, December 28, 2007

Raketer inget problem, idioter ar problemet!

En av de idioter jag syftar pa ar personen som sade foljande angaende raketer;

;– Dels far djur väldigt illa, dels kan människor som kommer från andra länder känna sig illa till mods. Men det handlar också om miljön, att fyrverkerierna sprider väldigt många miljögifter

Snillet som sade det var Anita Skoglund (m) ordforande i byggnadsnamnden, Alingsas. Det vore kul att se hur hon ser ut sa vi kan granska henne narmare. Hon uttrycker ingen oro for att personer avsiktligt skadar andra och att byggnader avsiktligt satts i brand av dessa raket utrustade invandrare.

En annan idiot sade; "Nu kommer tidningsbudet. Vi skjuter ihjäl honom." Tidningsbudet, Leif Olsson, Sodertalje, fornedras med raket angrepp och polisen sade att "vi ar maktlosa". "Allmanheten ringer och ar alldeles ifran sej" beklagar sej polisen. Allmanheten fornedras och Polisen sajer sej inte kunna gora nagot. Paminner inte det om en bananrepublik en avsaknad av auktoriteter? Polisen gav upp Rinkeby till raket terroristerna. Kommunal tunnelbane trafik stanges av och folk fick klara sej utan myndigheter.

Alla raket attacker som gett resultatet nerbranda skolor, hus och lagenheter och narapa tagit livet av folk tvingar fram nya fenomen i sverige. Vi maste helt enkelt forbjuda raketer och fyrverkeri. Manga av de asylsokande som varit inblandade i dessa vapnade attacker kommer fran platser pa jorden dar man aldrig sett fyrverkeri och dar man inte har moderna bostader som kan brannas ner. Tyvarr sa har varje ny kulturell skillnad som upptacks i samband med massinvandring av analfabeter fran oknarna i mellanostern, afrika eller asien varit av negativ natur. Det svenska talamodet har provats langt over bristningsgransen. De som forlorat talamodet ar de som kommer i nara kontakt och blir utsatta for dessa kulturframlingars vald, massforstorelse, fornedringar, hotelser och rasism. Andra som annu inte har forlorat talamodet ar en snabbt minskande grupp politiker och journalister. De har annu inte insett problemen med vad som hander i Sverige. De tar alla nyheter med en nya salt.


Glasmastarens telefon ringer hela tiden, en ny skadegorelse i en ny skola. Julgransbelysningen blev forstord pa torget, Skogsgardsskolan hade rutor krossats pa tre stallen. Nu ska han till Dagiset Bjorken. Skadegorelsen kostar miljonbelop for Ronneby, bara skolornas skadegorelse koastade 600.000 ar 2006, det blir mer i ar. BLT

De som anser (Anita Skoglund och andra politiker) att raketerna ar problemet och struntar i personerna som avfyrar raketerna ar det verkliga problemet. De politikerna ar samhallet minst begavade men dom forser sej sjalva med samhallets hogsta betalning for sina tjanster.
SVD SVD2 DN ABSydsvenskanGPGP2 HD HD2 HD3 HD4DN SVD SVD DN

5 comments:

Klas said...

Helt riktigt !
Är det inte raketer så är det något annat.
Vi måste bemöta problemen längre ned, och alla måste ta sitt ansvar och stå upp mot idioterna. Men det måste finnas ett stöd från myndigheterna - och en vilja och inspiration för allmänheten att inte tolerera sådant här.

Polisen skall självklart finnas lokalt och ingripa så mycket det går. Föräldrar måte ju ta sitt ansvar - men i dessa fall när ungdomar avfyrar raketer, som då kan klassa som vapen, emot folk, undrar man om det inte redan är försent ?

/K

Fredrik said...

Nog för att idioterna är problemet, men tyvärr går det nog inte att förbjuda dessa.

BT said...

Raketer kan skrämma både djur och människor även om de avfyras på ett helt korrekt sätt av vettiga och till vardags intelligenta människor. Därför är det tacksamt att det finns hänsynsfulla personer som väljer att skjuta raketerna endast på nyårsaftonen och på behörigt avstånd ifrån tät bebyggelse.

Idioter är och förblir idioter, oavsett vilket verktyg de väljer att manifestera sin idioti igenom. Ett förbud mot fyrverkerier skulle självklart inte rädda samhället ifrån idiotin, det finns det tyvärr inget förbud som skulle kunna göra. Men det skulle få många människor och djur att må mycket bättre under högtiderna samtidigt som fyrverkeripengarna skulle kunna användas på många sätt som skulle kunna ge lika trevliga effekter som fyrverkerier ger i dess bästa form. Knarkorgier, till exempel!

Anders said...

Det hjälper inte att ta sej från bebyggelse. Viltet far mer illa av de intensiva smällarna än vad husdjuren gör.
Koncentrera smällare och raketer på skjutbanor, motorstadion, industriområden isåfall.

Polisen som organisation retar gallfeber på mej. Göthblad är en representativ galjonsfigur. "Gör inget för medelsvensson" är deras paroll. Om tidningsbudet gjort, vad jag skulle gjort (släppt hunden på dom) hade det blivit ett jävla liv på polisen däremot.

Josef R. said...

Förmodligen hade långt mer än hälften av all krutrelaterad skadegörelse försvunnit om alkoholintaget minskade en del.

Vidare håller jag med om att polisen är riktigt usel på att sköta sitt jobb, erferenhet har jag.

Men det tredje om djur skiter jag fullständigt i, om det är moraliskt rätt eller inte vet jag inte. Svensken verkar ändå vara född med total avsaknad av moral. Jag har själv fågel, som sägs vara ett av de djur som skräms mest, men den har hittils klarat sig varje nyår.

Vad sägs om att ha en inköpskvot på sprit och fortsätta tillåta pyroteknik? Glädjen över hela denna helg och veckorna av längtan innan är enbart krutets förtjänst.