Thursday, October 01, 2009

Bloggare först med att rapporter valundersökning.


Sentris September mätning visar att Sverigedemokraterna är större än Centern, Kd, och Vänsterpartiet Kommunisterna. Thoralf Alfsson blev första media som rapporter det.

Enligt Sentrio var S störst med 34 %, M fick 28.9 %, Mp 8.4 %, Fp 6.0 % och SD kom in som femte största parti med 5.9 % nästan jämnstora med Fp. Kd skulle åka ur riksdagen.

Det är intressant att SD kan växa så mycket trots en massiv fientlig media. Samtliga media har bedrivit en omfattande hetskampanj mot SD. I samtliga stora media har man har gjort reklam för böcker som skrivits om SD med hatfylld förljugen propaganda. Man har haft TV debatter där SD inte fått tala om sin politik men andra fått tala om hur farliga och dumma Sverigedemokraterna "kanske verkar vara". Förljugna reportage har gjorts i alla tidningar, de stora har till och med haft två reportage om dagen för att vara säkra på att medias hatfyllda lögner når fram till allmänheten. Samtliga tidningar och media censurerar systematiskt kommentarer och bloglänkar men ingenting hjälper.

Man måste undra hur det känns att arbeta på en tidningsredaktion där man tar bort 90- 95 % av alla kommentarer varje gång en artikel skrivs som handlar om invandringsrelaterade problem? De måste känna sig som små diktatorer med sin utnötta censurknappar i sin små svettiga händer? De måste känna att de är omringade av mängder med SD sympatisörer. De kanske är rädda att gå ut på gatorna. De tror kanske att stora folkhopar som skrivit dessa tusentals insändarkommentare och aldrig någonsin får komma till tals kanske är arga och vill överrumpla dem? Hur känns det på tidningsredaktionerna? Bryr de sig om att de ljugit i åratal vilket nu orsakat att landet förstörts?

En försurning har skett. Medias lögner har ingen som helst effekt på allmänheten längre. Deras lögner är som surströmming, ingen vill höra deras unkna lögner längre. Folk tror dem inte helt enkelt.

Det som folk istället har börjat märka mer för varje dag är att SD har rätt, de har haft rätt hela tiden. Alla brinnande ghetton finns nu i en geografisk närhet av en stor del av befolkningen. Orterna är för många att räkna upp. Men de som ser sig omkring och märker hur illa det är undrar varför media knappt någonsin tar upp allvarliga problem. De börjar fatta att det är allvar och att media ljuger utan att tala om varför. Sverige som nation är allvarligt hotad av det som riksdagspartierna ännu idag hyllar som något bra och viktigt.

Det som riksdagspartierna tycker är bra, hotar vår existens.

Det börjar gå upp för allmänheten att skilladen mellan SD å enda sidan och alla andra partier å andra sidan är gigantisk. Det finns en avgrund mellan parterna och det finns ingen anleding att tro att parterna kan förhandla eller ens bor på samma planet.

De har helt motsatt syn på vad som händer i Sverige, vad orsaken är och vad lösningen på problemet är.

Det råder ingen tvekan om att SD kommer öka i storlek från nu och fram till valet, öka stort.

Dagarna före valet nästa år så kommer kanske något eller några av riksdagspartierna inse det och vid det laget kommer de att försöka ta en del av SD's program. Moderaterna kan ha blivit mer nationella än vad SD är idag. Om det sker så vet vi att det är en bluff, ett populistiskt utspel som är helt värdelöst och saknar all trovärdighet.

Ingen kan lita på ett riksdagsparti som igår kallade sin egen nya politik "rasistisk".

No comments: