Saturday, September 19, 2009

Journalister pratar om SD utan att säga ett ord om deras politik.

De svenska journalisterna har lyckats med en fantastisk prestation. De har talat om Sverigedemokraterna i hundratals artiklar och nyhesreportage utan att med ett ord lyckats nämna deras åsikter, deras politik eller program.

Om en ung väljare skulle vilja lära sig mer om partiet så skulle det inte gå genom att läsa tidningarna. En ny väljare skulle efter att ha läst tusen artiklar vara helt förvirrad och oförstående över det media skriver om och varför de skriver på det sättet.

Den viktigaste frågan är därför, vem ska vi lita på?

Tiden är ute och jag hoppas ni bestämt er eftersom det bokstavligen brinner i knutarna. Sverige brinner.

Jag vill ge tidningarna ett tips: sluta med ert hopplösa oändliga gnäll och er smutskastning. Det hjälper inte, ni kommer inte att lyckas driva ner intresset för Sveriges snabbast växande parti. Det enda ni gör är att förlora ännu mer förtroende bland läsarna, upplagorna sjunker och ni får sparken, förhoppningsvis.

Folk litar inte på media just på grund av hur ni arbetar. Ett barn förstår vad ni håller på med. Era skriverier syftar enbart till att smutskasta och ljuga om SD. Er skräck för och främlingsfientliga inställning till SD belyser ert psyke mer än någonting annat. Ni har mycket att dölja, ni vill aldrig tala i klartext, bara misstänkliggöra och smutskasta. Ni svarar aldrig på frågor, ni censurerar alla obekväma läsarkommentar, vilket i antal är de flesta. Det är fegt och ett djupt skamligt beteende som kommer att hemsöka er i framtiden.

Ni vill aldrig ta en debatt eller förklara er position i de stora frågorna. Ni antyder inte ens vad nu tycker om de politiska frågorna. Er tystnad antyder att ämnet är tabubelagt, men jag måste nog väcka er ur den missuppfattningen om ni tror det.

Hela Sverige pratar om saken utanför media. Alla har åsikter om saken. Det ni inte fattar är att det har gått så långt att en otroligt stor andel svenskar skulle flytta utomlands omgående om de hade möjlighet på grund av hur mycket Sverige förstörts av massinvandringskatastrofen. Gör en gallupundersökning så får ni se. Ni tillsammans med politikerna har gjort att allt framtidshopp har försvunnit.

Hela Sverige pratar om det alltmer skrämmande massinvandringskaoset, om Sverigedemokraterna och om journalisterna, vet inte media det?

Allt SD gör att ta ställning i vår tids viktigaste politiska frågor vilket riksdagspartierna inte vill göra. Det är inget konstigt med det, det är varken extremt eller kontroversiellt att ta ställning. Därför har SD nästan monopol på debatten och kan ta alla väljare som inser att allt hopp är ute. De andra partierna klarar aldrig att återskapa ett tryggt normalt Sverige, bara SD är ärliga och är motiverade att klara upp våra problem.

Det enda hotet mot en kraftig uppgång för Sverigedemokrater vore om de andra partierna tar upp massinvandringsfrågan och debatterar den. Men det är högst osannorlikt eftersom partierna målat in sig i ett hörn. Om de tar debatten nu så förstår väljarna att de bara gör det för att vinna väljare inte för att de verkligen tycker på ett visst sätt. De kommer aldrig kunna försvara vad de gjort.

Därför rekommenderar bloggen att Sverige röstar på Sverigedemokraterna i Kyrkovalet idag den 20 September 2009 och i Riksdagsvalet den 19 September 2010.

Alla som fyllt 16 år och är medlem av svenska kyrkan kan rösta i Kyrkovalet. Läs mer på Kyrkans hemsida. ab ab

1 comment:

Robin Shadowes said...

Om du inte redan har gjort det så måste du se eller läsa Geert Wilders senaste tal. Liknelsen han gör med regeringen, sittandes i en gammal rostig bil som har kört fast i sanden och inte kommer nån vart är genialisk. Banne mig om inte våra sjusystrar också åker rosthög med en GPS som bara visar vänster - hela tiden!