Friday, September 18, 2009

Aftonbladet förbjuder yttrandefriheten.

Aftonbladets annonstopp för det snabbast växande partiet Sverigedemokraterna är ett klart försök att stoppa yttrandefriheten.

SD's partiledare Jimmie Åkesson gör i en artikel kopplingen till Aftonbladets ägare och valkampanjen. Aftonbladet ägs till 51 % av LO som är socialdemokraternas eget fackförbund. LO donerar hundratals miljoner kronor till Socialdemokraterna under valkampanjer. Det är därför rimligt att tro att av de hundratals miljoner kronor som går direkt till S partiet så kommer en mycket stor del av pengarna från LO's tidnings verksamhet, dvs från Aftonbladet. Det redaktionellla innnehållet i tidningen gör givetvis mycket i en valkampanj.

(Bilden: SD är det enda partiet i Sverige som vill stoppa invandrarvåldet och vill prata om alla problem som massinvandringen fört med sig. SD vill komma till rätta med massvåldet och vårt europarekord i våldsbrott. Alla riksdagspartier unviker ämnet på alla sätt eftersom de är ansvariga för hur Sverige förändrats. Därför använder de sin egen media, statlig media och presstödsmedia som är beroende av regeringens bidrag. Syftet är att dölja alla viktiga fakta om situationen i Sverige. De media grupperna innefattar nästan 100 % av all media i Sverige, därför är det viktigt att bryta upp detta samarbetande konglomerat av media som fungerar som som ett totalitärt monopol. )

Åkesson skriver vidare att Socialdemokraterna är SD's huvudmotståndare och det är därför LO och Aftonbladet agerar i ett egenintresse när de stoppar SD's möjlighet att att yttra sig med annonser.

Han antyder att vi borde se över ägandeintresset av stora media för att få bukt med åsiktsförtrycket i Sverige.

Ett par förslag till SD är att agera för ett stopp för presstödet och att aveckla all statlig media. De åtgärderna kan enbart hjälpa yttrandefriheten och skada extremisterna i media som vill stoppa yttrandefriheten.

En annan åtgärd som kan hjälpa är att stoppa fackliga bidrag till politiska partier utan de enskilda medlemmarnas godkännande och vetskap. Tills det inträffar kan vi räkna med fortsatt åsiktsförtryck från vänstern i Sverige. ab

No comments: