Monday, September 07, 2009

Den falska fasaden rämnar och vi ser hopplöshetens land.

Efter åratal och tusentals artiklar i media om hur förträffligt allt i Sverige är så skriver nu plötsligt Aftonbladet en avslöjande artikel som ärligt beskiver det mångkulturella kaos politikerna har skapat i Sverige. Nu är det dags för politikerna att även de börja tala om sanningen för folket.

Aftonbladet kallar Sverige för "Hopplöshetens land". Till slut kommer altså sanningen fram.

Två av Aftonbladets journalister beskriver det mångkulturella kaos de upplevde i några av vara ghetton, AB skriver:
  • Det är en rapport från hopplöshetens land
  • Man vill göra uppror - hämnas
  • Brinnande raseri
  • Ungdomarna har förklarat krig mot Sverige,
Artikeln skevs på begäran av Aftonbladets chefredaktör, Jan Helin. Ett modigt beslut. Dessvärre krävs det mod för att tala öppen om våra politiska problem.

Han motiverar sin inställing till hurvida tidningen ska beskriva kaoset ärligt eller fortsätta att ljuga och hemlighålla kaoset. Medias tystnadsplikt ligger som en stort täcke over all media i frågan om massinvandringskaoset.

Han skriver:

"De bränner och förstör och säger att de hatar polisen. I Göteborg, Malmö och Uppsala.

De sätter skräck i hela bostadsområden där de minst privilegierade i Sverige bor. Varför?

Vi kan ha två inställningartill den frågan. Antingen säga att den är ointressant – de ska hålla käft och sluta. Eller så säger vi att frågan måste besvaras för att få ett slut. Jag är övertygad om det senare.

Därför har våra reportrar Jill Sjölund och Claes Petersson följt upploppsmakarna en natt då de härjat. De berättar i dag sin provocerande version på frågan om varför.

Och jag lovar – det finns en viktigare diskussion här än att säga att media bara ger dem uppmärksamhet."


Betyder det att locket nu släppts med Aftonbladet som den första mediaorganisation att avslöja sanningen om det mångkulturella livsfarliga kaos som vänsterpartierna och borgaralliansen har skapat? Kommer andra media att även de sluta ljuga om hur Sverige ser ut, kommer även de att ärligt beskriva saningen om kaoset?

Vad är orsaken till att AB tar upp saken, kan det vara så att bränderna och upploppen närmar sig elitens bostadsområden? Allt fler förorter kring Stockholm, Uppsala och Göteborg drabbas och massvåldet och kaoset kan inte stoppas trots åtskilliga stora insatser. De sverigebrännande asylsökande har börjat beväpna sig och riktar sin vapen mot myndighetspersoner.

Ingen vet vad man ska ta sig till, har journalisterna drabbats av panik?

För säkerhets skulle så beskriver AB inte de skyldiga i klartext, AB kallar de skyldiga, "fattiga ungdomar", istället för att i klartext beskiva dem som "farliga asylsökande sociopater" vilket vore en mer korrekt beskrivning.

Vi vet redan att inget av de prövade alternativen fungerar. Varken hårdare tag, fler poliser, flygblad, informationmöten eller föräldraengagemang fungerar. Enbart massutvisning av samtliga kriminella och falska asylsökande kan hjälpa och tusen andra åtgärder måste till efter att det gjorts. Därefter kan man bygga ett nytt Sverige utan de politiker som inte fattade att de förstörde Sverige. ab dn ab ab ab gp ab

Länk till 328 kommentar under artikeln. Aftonbladets censur har säkert tagit bort de flesta "opassande" kommentarerna.

1 comment:

Anonymous said...

Lögnerna kan inte fortsätta i all oändlighet, fasaden har börjat vittra sönder.

Mona Sahlin som varit den största anhängare av islam och mångkultur i Sverige kan snart räkna sina dagar som partiledare.

Det är en för Sverige mycket intressant tid som stundar fram till valet 2010. Åratal av lögner kan fstna i halsen på mångkulturivrarna. Personligen tror jag det kan gå snabbt.
Zach Smith