Tuesday, June 30, 2009

DN fylld av fördomar och myter om SD, vill inte ta debatt om deras politik.

DN inleder artikel med rubriken "Lögnen om folkhemmet".

Kajsa Ekis Ekman på DN försöker med den vanliga smutskastningsmetoden: lögner och misstankliggöranden mot SD. Fördomarna staplas på hög av Ekman.

Ekman gör samtidigt reklam för SD kritiska böcker som skrivits av bl a extremister från Expo. Den vanliga metoden att dra ned politiska debatten till sandlådenivå och tala om allt utom den politik som Sverigedemokraterna vill ha gynnar bara en fortsatt förstörelse av Sverige och de partierna som är ansvariga.

DN's aktivism betyder att valkampanjen till riksdagsvalet snart inleds. DN vill etablera tvivel i väljarnas sinne i god tid innan valet för att följa upp det mer fler lögner och fördomar så att journalisternas favoritpartier vinner valet.

Ekman skriver att "SD serverar ljuvliga drömmar om folkhemmet men resultatet blir ett kaos".

Det kaos som råder i Sverige idag och som under årens lopp byggts upp av S alliansen och underlättats och förvärrats av M alliansen är rekord i kaos och kan knappast slås av andra. En efterbliven analfabet som statsminister skulle inte klara att skapa ett värre kaos.

Vi har Europa rekord i våldsbrottslighet, vår ekonomi är den sämsta i Europa, valutan har sämre värde än övriga Europa och sjunker i värde. Reallöner sjunker och sysslolösheten slår EU rekord, samtidigt som vi har världens högsta skatter efter Danmark som nyligen passerade oss. Vi har 150 ghetton där civilisationens modernitetet och samhällsservicen slås sönder av argsinta M och S importerade sociopater eftersom ingen av allianserna har någon invandringspolitik.

Det har inte hjälpt Sverige att vi haft ett högt skattetryck, tvärtom. Det höga skattetrycket har istället för att säkra framtiden för svenskarna möjliggjort att politker kan spela rysk roulette med nationen. De har ansett att vi har råd med en helt omotiverad import av nästan 2 miljoner invandrare, asylsökande, anknytningsfall och en rad andra kategorier varav de flesta ligger samhället till last. Kostnaderna för det experimentet är mänskligt lidande av oräknerliga proportioner. Brottsoffren kan inte ens räknas eftersom offren inte ens bryr sig om att anmäla brott längre. Inget hjälper, ingen gör något åt saken och de få skyldiga som döms slipper i stort sett straff ändå. Bara 4 % av inbrotten klaras upp, bara 3 % av alla våldtäktsmän döms i domstol. Av de få brott som klaras upp bli det ännu färre domar. Det finns inte längre något förtroende för rättsprocessen idag då runt 1.7 miljoner brott begås årligen.

Den finansiella kostnaden som politikerna anser att vi har råd med har de inte ens velat undersöka eller rapportera till skattebetalarna. En del oberoende källor tror att kostnaderna ligger runt minst 20-30 % av nationens budget. När man skriver det så skriker regeringens nyttiga idioter att "det kostar inte alls så mycket " utan att ens ha gjort en kalkyl. Hur vet de vad kostnaden är om de inte räknat efter?

Ekman är en nyttig idiot som aldrig skulle vilja undersöka hur situationen ser ut i Sverige så hon kan upptäcka att vi redan befinner oss i ett kaos.

Hon är som många politiker helt immun när hon konfronteras med fakta om våldet, brottsligheten, ekonomin, utanförskapet, alla mentala problem, och att rekordmånga svenskar, om de kan, vill flytta ifrån Sverige. Politiker reagerar inte ens över sensationella nyheter. Mental blockering och förnekande av fakta i politiskt syfte handlar det om.

Ekman är representativ för hur politikerna tycker och tänker när hon inte vill debattera meriterna av SD's politik och förslag, istället bara vill smutskasta och misstänkliggöra.

Vi har redan ett kaos i Sverige, så vilket kaos syftar Ekman på? Ett teoretisk kaos som inleds då Sverige räddats?

Det är ju just kaoset som Sverigedemokraterna vill rädda Sverige ifrån.

Kasoet har skapats av våra regeringar. Både S regeringar som regerat längst men även M regeringar och Alliansen fortsätter med de negativa aspekterna av S politiken. De gör det ännu svårare att rädda Sverige ur massinvandringskaoset som håller på att cementeras över vår välfärd och trygghet som en gång fanns i Sverige.

Våra politiker trampar en stig mellan den falska foreställningvärld som pressen framställer och sina elfenbenspalats i maktens korridorer dit inga klagomål når och där ingen kritik förekommer. Politikerna har det bästa, enklaste och mest kravlösa jobbet någon kan ha. Regelbundna löneökningar och gyllene pensioner oavett hur illa man presterar. Det blir inte lätt för nya politiker som vill prestera att ta över från de etablerade latmaskarna som inte brytt sig om någonting tack vare pressens och medias beskydd.

Vem tjänar på Ekmans beskydd och bristande granskning av vara politiker. Vem tjänar på att hon ljuger om oppositionen, vems ärenden går Ekman?

Ekmans debatteknik som hon öppet erkänner är dels att anklaga SD för att vara rasister eller att säga att köttbullar inte är svenskt ger säkert Ekman poäng hos andra nyttiga idioter som inte heller har några argument och varken kan eller vågar ta en debatt. DN

6 comments:

Anonymous said...

Du bemöter ju inte ens hennes argument. Istället faller du i samma grop som du beskyller henne för.

BefriaMedia said...

Hennes problem är just att hon inte har några argument. Hon pratar om hur SD ska bemötas, hon tycker att man ska kalla SD rasister osv. Läs artikeln en gång till så kanske den fastnar.

Fredrik said...

Börjar ju nästan bli komiskt hur de politiskt korrekta nästan slår knut på sig själva isna försök att svartmåla SD. Var hittar de alla skribenter någonstans?

Anonymous said...

Nej, du bemöter faktiskt inte hennes argument. Skriv ut ditt namn nästa gång också, om du vågar stå för dina åsikter.
mvh
Rasmus Blomqvist

Anonymous said...

rasmus
jag vet inte var du står när det gäller invandring men om jag som lekman ställer några frågor kanske du kan svara på dessa?

det man läser på såna här bloggar om brott våldtäkter våld osv
om det nu var så att det är sant det som skrivs här och på andra sverige--vänliga bloggar-vad säger du då ?
är det ok tycker du ?
eller känner du att det är lögner det som skrivs?så du inte vill tro på det eller hur går dina funderingar?

jag för min del tycker att om det är så här illa ställt med invandringen och det är sant då är det inte kliokt helt enkelt

jag har lite fler frågor men vi kan vål ta dessa först
pelle

Anonymous said...

Inte så konstigt att judeägda DN inte vill diskutera med sd. I Sverige ägs fyra av landets
sju största tidningar av den judiska familjen
Bonnier, en femte ägs av juden Peter Hjörne och en
sjätte redigeras av judinnan Helle Klein. Den
största privata TV-kanalen domineras av Bonniers
och chefas av juden Jan Scherman, samtidigt som
det största produktionsbolaget ägs av juden Robert
Aschberg. Därutöver är en stor del av de filmer
och program som visas på Bonnierägd SF-Bio eller
de olika TV-kanalerna judiska
Hollywoodproduktioner. Men att judar skulle ha
något inflytande över massmedia är som vi alla vet
en “antisemitisk” myt.