Sunday, May 24, 2009

Pressen slutar kalla Fp "rasister", men vill inte kalla våldmän för extremister.


Fp och M politiker angreps på sina torgmöten i Skärholmen. De kallades rasister, extremister, nazister och de misshandlades av en folkmassa som förstörde deras valmaterial. I Skärholmen som är ett av våra ghetton brukar folkmassa betyda invandrare. 

Det slutade med grov misshandel, en Fp politiker slogs blodig och förlorade en tand.   

Extremister som demonstrerade strax efter sågs förstöra Fp och M valplakat.

Enligt uppgift så har DN försökt komma i kontakt med extremisterna för en kommentar som om de vore en likvärdig partner i den politiska debatten. 

Medias tolerans för våld mot etablerade politiker tyder ganska klart på ett stöd för extremisterna och ett försök att göra utomparlamentariska våldsextremister jämbördiga med politiska partier. Var står pressen i detta viktiga EU val? Och var står Fp och M i frågorna om massinvandringskaoset som nu visat tydliga tecken på våld mot de som ville ha Sverige på det sättet.  dn

(Bilden: En Värmlandsskola brann ner idag, hela skolan är borta, en av tusentals de senaste åren. En undersökning antyder att några asylsökande kan var skyldiga, vi återkommer med detaljer.)  

1 comment:

Anonymous said...

det var i säffle en helt nyrenoverad skola, som ligger nära ghetto området. Alltid roligt att få betala för sånt, funderar på att bränna ner deras egna hus men då är det jag själv som får betala igen...