Monday, April 27, 2009

Alla partier som kan förklara sin invandringspolitik får en gratisannons här.
Hittils är det bara Sverigedemokraterna (SD) som har kunnat ge en logisk och acceptabel förklaring på sin invandringspolitik. Riksdagspartierna har sagt att de inte har någon invandringspolitik, de har bara en integrationspolitik vilket gör att de struntar i den viktigaste politiska frågan i Sverige idag. 

Jag uppmanar alla andra att göra detsamma. Bered gratis annonsutrymme inför valet för alla partier som har en klok och ansvarsfull invandringpolitik oavsett vilket parti det är.  

I Norge ökar SD's motsvarighet Fremskrittspartiet (Frp) kraftig och är nu det näst största partiet i Norge efter Arbeiderpartiet (Ap). Frp ökade i den senaste undersökningen med 3.5 % medan de flesta andra partier inclusive Ap får minskat stöd.  

I Holland är SD's motsvarighet Geert Wilders parti PVV störst och växer kraftigt just nu. De kloka politikerna har medvind i Europa. I filmen nedan görs det helt klart hur det kom sig att Wilders parti växt så mycket, situationen i Holland är skrämmande lik den i Sverige. 


 VG SVD DN AB

2 comments:

Anonymous said...

Bra initiativ att du begär att får reda på hur de tänker. Jag tror dock inte att du får något svar.

Förmodligen tänker partierna inte längre än till nästa val och till dess är väl konsekvenserna hanterbara.

Det som är skälet till att man inte vill ge uttryck för sina tankar om invandringspolitiken är att den politik som förs (eller bristen på politik) uppenbarligen har kommit i konflikt med jämställdhetspolitiken. Detta är ju mycket frustrerande för dem som vill ha både jämställdhet och s.k. human flyktingpolitik. Det är en olöslig fråga nu när flyktingarna inte längre kommer från Europa.

Man behöver inte vara en Einstein för att räkna ut att det är den kultur där makten över kvinnan är störst som tar över. Partierna skulle behöva inse att trenden mot ökad jämställdhet nu har nått sin höjdpunkt vilket är mycket frustrerande. Kvinnan fick rösträtt 1919 och de sista legala skillnaderna rensades bort i mitten av 1950-talet. Snart vänder trenden åter ner när den möter den mycket kraftigare trenden av islamisering, inte bara av Sverige, utan av hela Europa.

Vi män får väl leva med detta när inte ens feministerna själva bryr sig och tänker längre än näsan räcker, vilket t.ex. innebär att de hellre tar en styrelsepost idag än att deras kvinnliga barnbarn skall vara jämställda med männen.

Många män kommer inte att gilla detta, andra kommer att välkomna det. Jag vet redan yngre män som har gift sig med muslimska kvinnor och är mycket nöjda med det. Ständig uppassning och sex utan tjafs, dock är deras mödrar tämligen upprörda. Uppoffringen att be fem gånger om dagen kan även för många etniskt svenska män vara överkomlig.

Jag tycker att det är sorgligt att när vi äntligen efter över tusen år har frigjort oss från kristendomen, som även den var kvinnoförtryckande (se t.ex. motståndet mot kvinnliga präster ända in på 1900-talet), efter över tusen år så kommer det en annan religion från samma ökenområden på planeten och tar över. Skall vi dras med den i ytterligare tusen år?

Vad är det som gör att religioner uppstår på planetens överhettade platser där man lätt kan få solsting och se i syne.

Lars said...

En utrolig bra blogg du har satt sammen her. Dette er og vil i framtiden bli et alvorlig problem for hele det europeiske kontinentet. Vi skal kunne leve i et samfunn hvor vi ikke frykter for vårt eget liv og vår sikkerhet dersom vi kritiserer islam som kultur.

Dette blir påtvingt oss, enda majoriteten av folket ikke ønsker det. Som det sies i filmen fra nederland, så bidrar også media til folk flest får en vrangoppfatning av de enorme negative virkningene innvandring har på samfunnet vårt..

Det er en stor sjangs for at Norge vil bevege seg i retning av Italia etter neste stortingsvalg, og dette er noe jeg virkelig håper vil skje. Frp er det eneste partiet som kan sette en stopper for denne innvasjonen, og de vil med 100% sikkerhet motta min stemme ved valget til høsten.

Takk söta bror for en flott blogg som virkelig belyser de problemene vi står ovenfor!