Sunday, February 08, 2009

Schweiz har val, men inte Sverige trots det ökande massvåldet och kaoset.

Schweiz hade en folkomröstning om arbetskraftsinvandring. 

Den arbetskraftinvandring som kommer till Sverige är enligt officiella siffror bara 3 % av all invandring men asylfallen med anhöriga och andra kategorier är 97 % av all invandring till Sverige.  2008 slogs nya rekord med över 100.000 nya invandrare till lilla svedala.  

Sveriges problem är inte så mycket arbetskraftinvandringen och den skulle nog inte vara orsak till att vi behöver en folkomröstning innan vi fick reda pa att arbetslosheten ligger nara 20 %. Det är de övriga 97 % som vi skulle haft en folkomröstning om för 25 år sedan. Det borde ha skett innan Sverige förslummades, innan våldsbrottsligheten steg till nivåer jämförbara med mellanöstern och afrika. I Sverige har massinvandringen lett till att politiska mordförsök är vanliga och tusen andra allvarliga samhällsförintande problem.  Den nuvarande trenden har gjort att krav på massutvandring sker, vilket måste ske och det kommer att skapa helt nya problem som ingen tidigare har räknat med.  

Svenska tidningar skulle aldrig diskutera invandringen i Sverige, därför tar SVD och DN artiklarna bara upp invandringen i ett annat land, i Schweiz. Men artiklarna tar för säkerhets skull bara upp frågan om arbetskraftinvandringen inte asylinvandringen som är en stor fråga i alla Europeiska länder. 

Givetvis borde Sverige ha en folkomröstning, även om den kommer 25 ar för sent. Men det kommer aldrig att inträffa eftersom resultatet skulle visa hur litet stöd vara politiker. Både borgare och vänstern har fört den politiken som inga medborgare stöder och de har investerat sitt förtroendekapital på den hatade politiken. Långt över 90 % av svenskar skulle rösta för ett stopp på massinvandringen, det råder inga tvivel om den saken. Allt man behover göra är att en dag sätta upp en online poll för att se trenden. Ingen tidning skulle våga anta den utmaningen utan att först ha en massiv propaganda kampanj, eller hur redaktörer? SVD DN AB Syds

2 comments:

Johanna said...

Du skriver: "2008 slogs nya rekord med över 100.000 nya invandrare till lilla svedala."

En snabb titt på Svedala.se vittnar om 19,000 invånare, varav ca. 10,000 bor i tätorten. Vad har ni gjort av dessa påstådda invandrare? Eller räknar du övriga Sverige som en förort till lilla Svedala?

Kollar du Migrationsverkets hemsida finner du att det under 2008 beviljades 90,021 uppehållstillstånd, varav mer än hälften kommer från inom EU eller är här p.g.a. arbete/studier.

Vill du framföra en åsikt, vilket du självklart har all rätt att göra, kan du åtminstonde bygga dina argument på en allmänt accepterad verklighet. Annars blir det bara drev.

BefriaMedia said...

http://www.thelocal.se/17658/

I hundra ar har Sverige haft smeknamnet Svedala.

Artikeln ovan referar till den nya statistiken som visar att Sverige tog emot rekordmanga, over 100 000.

Gor det egentligen nagon skillnad om det var 90 eller 110 tusen, kastrofen ar nastan lika stor.

90 021 uppehallstillstand, ar inte samma sak som invandradre, som fatt PUT, som ar anhoriga eller andra kategorier. Det ar bara en av manga kategorier.