Monday, February 23, 2009

Barnbabbel blev rumsrent i Aftonbladet.

Ronnie Sandahl skiver i AB att "rasismen blev rumsren i vinter". Med det menar han att de som kritiserar de kriminella och vill forsoka minska brottsligheten ar rasister. 

Brottslingar har nu blivit en "ras", och kritik mot brottslingarna i Rosengard, Tensta och andra upploppsomraden blir "rasism".

Han sager att Jan Guillou som foljt Sverigedemokraterna under en vecka "inte kunde hitta nagon spricka i fasaden".

Tobias Billstrom (m) pratade om att kanske ta delar av SD's partiprogram och infora regler som gor att man kan dra in medborgarskapet for kriminella invandrare och falska asylfall.

For Ronnie sa betyder alla dessa saker att "rasismen blev rumsren".

Om vi foljer Ronnies logik sa betyder det att om vi later upploppsmakarna gora vad de vill, (ungefar som nu), och vi later alla kriminella manniskor i varlden hopa sig i vara overfulla orter (ungefor som nu) sa ar vi inte rasister. Men om vill vill stoppa kriminaliteten och parasiterandet pa Sverige sa ar vi rasister. Det betyder enligt enligt Ronnie Sandahl att parasiter ar en ras och kriminella ar en ras.

Om Aftonbladet kunde hoja debattnivan en aning och halla barnbabblande sandladeexperter utanfor debatten sa skulle det bli en mer konstruktivt debatt i Sverige. Det behovs eftersom debatten handlar om det i sarklass allvarligaste problemet som Sverige nagonsin upplevt. Men i traditionell anda sa letar Aftonbladet efter skribenter pa de allra lagsta nivaerna, i sandlador, i vansterpartier och i a-kassekoerna.

Det vore kul om vanligt folk fick komma till tals i Aftonbladet nagon gang, jag menar nagra av de 95 % av alla svenskar som ar trotta pa att bli valdtagna, mordade och ranade och sedan bli kallad rasist nar man klagar pa att ingen doms for brotten. Det finns miljoner svenskar som skulle vilja skrika ut sitt raseri mot det sinnesjuka kaos som rader i Sverige, men vi tvingas istallet lasa detta patetiska babbel om "rasism" och "framlingsfientlighet" skrivet av verklighetsfranvarande hippies som media vill sponsra.

Om de tva orden inte fanns sa skulle vanstern inte ha ett enda ord att yttra i oppsition till vad folkmajoriteten velat ha de senaste 30 aren. Allt svenskar vill ha ar ett tryggt svenskt folkhem med bevarade tradtioner utan radsla bland folk att ga ut eller att ga till skolan.
 
Det ar tva ord som alltid anvands for att forsvara sverigesabotaget, "rasism" och" framlingsfientlighet", det ar dags att begrava dem i sandladan, OK Ronnie? Ta en debatt nu om du vagar eller ar du alldeles for naken utan dessa skallsord att gomma dig bakom? Ronnie, vart tog du vagen, har du gomt dig i sandladan nu nar debatten ar klar att tas? Du ar utmanad pa debatt, nar kommer ditt debattinlagg utan de tva orden? AB

Bilden: Ronnie Sandahl, hippie (?).   

1 comment:

Anonymous said...

Ronnie Sandahl ar ju for fan inte rumsren ak hem till mamma! sa hon far byta bloja.

PS. Titta pa bilden sa forstar man vilket offer det ar.