Thursday, January 29, 2009

Youtube film orsakade en internationell "incident".

En Youtube film om Klockaregården i Trollhättan orsakade en internationell incident. Filmen kommenterades av en stor välkand dansk blogg, Snaphanen.

En journalist från en av Danmarks största tidningar, Jyllandsposten (artikel nr 2.) såg filmen och tyckte att den osannorlika situationen som Trollhättan befinner sig i krävde ett undersökande reportage (artikel nr. 1.)(Tack for tipset Mikael)

Klockaregården är ett vårdhem för gamla som övergivits av de ansvariga myndigheterna. Farliga beväpnade asylfall härjar helt obehindrat i staden. Invandrare skjuter mot hemmet och de gamla, de bränner ner byggnader kring hemmet, de rånar, jagar och misshandlar svenskar kring vårdhemmet. De förstör vårdpersonalens bilar, personalen arbetar under livsfara och dödsskräck. Vakter som staden satte in flydde när våldet blev för allvarligt.

I Trollhättan fick man nys om reportaget i Jyllandsposten och Trollhättan Stad's informationschef skrev till tidningen och försökte "förklara" situationen. Det blev insändare och debatt som väckte stor uppmärksamhet i Danmark.

Samtidigt försökte Trollhättan Stad få Youtube att stoppa filmen, vilket lyckades i några veckor. De hävdade copyright, förmodligen då stadens logo och reklam syntes. Bla lovade Trollhättan i sin reklam "en värdig ålderdom" men motsatsen är nu verklighet.

Nu har filmen släpps fri igen av Youtube utan copyrightkrav fran Trollhättan. Trollhättan Stad tvingas nu stå ut med att sanningen kommer ut om deras Ghetto. Resten av världen kan studera hur en stad i Sverige precis som landet i helhet har misslyckats med det mest fundamentala. De kan inte ens skydda gamla som ligger hjälplösa pa ett vårdhem. Inte en vakterna vågar vara kvar i området.

Se filmen, en favorit i repris om det okontrollerade invandrarvåldet som ingen vill/kan ta itu med i Trollhättan:

Klockaregården, Trollhättan, The Swedish social welfare system in kollapse. SVD DN

6 comments:

Mikael said...

Här är den första artikeln om Trollhättan i JP:

http://jp.dk/arkiv/?id=1522739&eceExpr=Trollh%E4ttan%22%20/%3E&eceArchive=o

BefriaMedia said...

Tack Mikael, artikeln ar nu lankad.

Robin Shadowes said...

Sånt här ska bara exponeras. Trollhättans värdelösa politiker ska inte bara komma undan med att försöka tiga ihjäl det här.

carl said...

Det viktigaste Sverigevänliga personer kan göra är:
se till att dina skattepengar varjefall under en period går till den kommun som för en Sverigevänlig politik. hur kan man göra det? önskar mer och bättre förslag än att : 1.folkbokföra sig i annan kommun exempelvis Vellinge eller Lekeberg (en kommun som bröt sig ur och bildade egen liten kommun när Örebro började locka till sig och försörjde hela Världens kriminella.)
2: kan man skaffa postbox i en Sverigevänligkommun så dina skattepengar inte går till att försörja bedragare och Quislingpolitiker.
att protestera hjälper inte mycket men brist på pengar får indoktrinerade personer att förstå.

Beviset på detta är finanskrisen nu har quislingpolitiker mindre skattepengar och därmed svårare att dölja sin galna politikstrategi.
om främlingarna får mindre bidrag beskänner de sin rätta färg och begår mer bedrägerier och brott. samtidigt får Svenska fotfolket som betalar känna på ännu mer besparingar. enklaste sättet att stoppa tokpolitiken är att strypa alla skatteinbetalningar en tid nu när finnanskrisen kommer ge effekt under slutet av 2009. då rasar tokpolitiken ihop totalt och ett nytt Sverige kan byggas upp med ärliga hederliga Sverigevänliga politiker. detta kunde ske snappt under 2009 och 2010. invandrings och EU vansinnet kostar minst 500 Miljarder om året. så en snabb tvärnit innan finanskrisen är över kan hjälpa de som kämpar för ett Bevarat Sverige.

att göra: stoppa pk-fulmedia! 1: alla skaffar snabbt bredband och streamar ner tv program då slipper ni tv avgift och Sverigfientliga SVT och SR får läggas ner och byggs upp efter valet 2010.
2: säg upp alla tidningsprenumerationer det man behöver veta för att hänga med kan höras (med en nypa Sverigevänlig nypa salt)under 15 min på dagenseko P1 16.45 repris 18.45 eller på webben. övrigt i tdingar är bara nonsens. skaffa tidning efter valet 2010 då kanske Sverigevänliga tidningar kan startas upp

ge fler förslag på att inte betala in skattepengar till quislingstyrda staten ju mindre pengar ju tidigare sker katastofen och då kan Sverigevänliga ta över återuppbyggandet av vårt fosterland och Svenska fotfolket återfår en trygg och bra livssituation.

om ingen gör nåt får alla det som uteliggarna i stockholm skillnaden blir att man får sälja tidningen med annan rubrik- “Situation Sverige”

enlast och effektivast är att INTE försörja dom som sabbar för dig

BefriaMedia said...

Carl, tack for de forslagen, det ar exakt vad vi behover (maste) gora, MYCKET bra forslag.

Anonymous said...

Bra förslag Carl,jag har gått längre än så,jag jobbar och har jobbat kolsvart i 10 år nu samtidigt som jag gör som invandrarna - lever på den dumma svensken,gör det du också.Pensionen tjänar man snabbt in.

Jag vägrar bidra med några skattepengar till 3:dje världens alla outbildade muslimer och landsförrädarnas förtryckarpolitik.

När ska du "svensson" börja säga ifrån?