Monday, January 26, 2009

Ett budskap till Kristdemokrater, Moderater och andra moskeebyggare i Sverige.

Till de politiker som vill fortsatta bygga fler moskeer i Sverige. Eftersom ni aldrig utsatts for konsekvenerna av er politik sa tycker jag ni borde lyssna  pa hur det later i grannskap som blir utsatta for moskeebyggande. 

Skruva upp hogtalarna och lyssna pa filmen. Den franska filmen visar hur det kommer att lata i grannskap om folk tillater ett moskebygge, ljudet kommer fortsatta varje dag i all evighet om de inte stoppar moskebyggandet. Filmaren vill visa hur deras samhalle bitvis forvandlas till ett muslimsk samhalle och hur det later i muslimska orter da man kallar till bon i moskeerna. De aker runt med en hogtalarbil for att fa folk att begripa hur deras bostadomrade forandras nar kraftiga hogtalare skriker ut kallelse till bon fem ganger om dagen med borjan innan soluppgangen. 

Man borde prova samma metod i Sverige for att se hur folk reagerar. Hogtalarbilar i samband med flygbladsutdelning ar val en bra ide sa att man kan fa feedback fran allmanheten. Kanske i Danderyd och Stockholms innerstad? Alluha Akbar.  


No comments: