Monday, December 08, 2008

Sossarna ar vettskramda for SD, den enda garantin att S inte tar makten igen.


Chefredaktoren pa Sydostran inleder en alltfor tidig valkampanj med en partsinlaga. 

Hans Bulow (s) far stor spridning pa sin artikel. Newsmill publicerar den och DN aterpublicerar den. 

Det visar hur komplicerad valkampanjen kommer bli till nasta val. Chefredaktorer och politiska vansterjournalister har inte bara sina egna tidningar som sitt personliga propagandaorgan. De har aven fri tillgang till alla andra stora media inom vansterblocket, jag menar pressstodstidningarna. Nu kan de skriva tusentals artiklar i sina egna och i sina kamraters media och hetsa och ljuga.  Det kan man rakna med och det gar inte att gora nagot at forran presstodet forsvinner.  

Hans Bulow's artikel ar som vantat fylld av logner och smutskastning av Sverigedemokraterna. 

(Bilden ovan antyder att lasarna genomskadar Newsmills forsok att kalla SD;are "hogerextrema", 75 % av Newsmills lasare tycker att det ar bra att SD enas pa Youtube.)

I DN artikeln ar texten extra tjock nar Bulow skriver att SD ar framlingsfientlig. I en annan mening skriver Bulow om sin partikamrat i Blekinge, Mats Johansson som Bulow sager "leder en demokratigrupp med uppgift att sprida information om SD:s framlingsfientlighet och rasistiska bakgrund." Fler logner men Bulow kallar det "information" och "demokrati", med det sa har han nog garanterat presstodet ett ar till? 

De stora tidningar och sosse journalisterna drar sitt gamla barnbabbel och hoppas att lasarna ar helt efterblivna och gar pa samma tjat som alla genomskadar for 10 ar sedan.  

Sossen Hans Bulow har inga argument, han forsoker inte beskriva Sverigedemokraternas politik eller ga i polemik. Han forsoker inte ens argumentera for eller beskriva sitt eget parti's politik. 

Sossarna har ingen politik. De har forstort landet och alla vet det. De har aldrig kunna forklara sig eller formulera ett genomtankt argument. Deras forsok att istallet angripa SD tyder pa en desperation och insikt om att de ar pa vag till historiens soptipp. 

De klokaste personer som sossarna har lyckats ta fram ar t.ex. SSU ledaren. Hon domdes for ett allvarligt valdsbrott efter ha slagit krogvakter under en kvall pa fyllan efter ett SSU mote. Dessutom sa fornedrades vakten med grovt rasistiska tillmalen av den aggresiva SSU ledaren. 

Den enda debatt som sossarna vagat ha med SD intraffade efter forra valet. Ingen vagade mota Sverigedemokraterna innan valet. Mona Sahlin blev helt krossad i debatten med SD. Mona Sahlins pinsamma erkannande av debattforlusten antyds av hennes lofte att aldrig mer debattera SD. 

Sossarnas verklighetsfranvaro kan man fa en inblick i om man analyserar deras slagord, fran Bulow atikel:

"det nya hardare klassamhallet utnyttjas av framlingsfientliga," 

Fattiga blir fattigare, men det har ingenting med SD att gora, tvartom sossarna har orsakat det. 

"radikala vansteraktivister skulle krossa rasismen utanfor SD's rikskonferens"

Bulow kallar sina partikamrater och "aktivister" istallet for den mer korrekta beskrivningen gatuterrorister. Han utrycker inte ett ord om att det skulle var fel med att kasta gatusten mot SD'arna, pensionarer och polisen och forstora moteslokalen. Han ligger darfor pa samma laga niva som hans kamrater gatuterroristerna. 

Bulow kallar det "sprida information" nar hans parti ljuger och bedriver hetspropaganda i landets storsta media mot ett demokratiskt parti som inte ens far svara pa lognerna.  

"sd har lamnat en budgetmotion som bygger pa etnisk rensning" skriver Bulow. "Etnisk rensning," mannen maste har forlorat forstandet. Vulgardebatten sjunker till de allra lagsta nivaerna. 

Det sista aret ha vi hort fler slagord fran sossarna, "vi maste ta debatten med SD" sager de, men sedan gor de som Mona Sahlin, det gar hem vettskramda och laser in sig i garderoben. 

Sanningen ar ju att en debatt med sossarna kan avverkas pa fem minuter. Det har daremot inte forekommit en debatt med SD dar moderatorn inte avbryter SD, och hogljutt argumenterar emot varje ord tillsammans med motparten som gor likadant mot SD.  

Allt man behover gora ar att fraga en sosse vad fordelarna ar for Sverige med massinvandring av hundratusentals oidentifierade, falska flyktingar som ofta ar kriminella analfabeter? 

Vi vet att svaret blir , MAT, de har fort med sig roliga matratter. 

KOKBOK, blir mitt svar, det skulle spara 400 miljarder varje ar och hundratusentals svenskar skulle sluppit bli hotade, misshandlade, ranade, valdtagna och mordade. 

Lagg de argumenten i en vagskal?   DN DN SVD

Sossarnas vulgo debatt pa Youtube, sossen Martin far bara ettor pa sina hopplost korkade filmer. Arligt talat sa ar han pinsam for sossarna, med det far sossarna begripa eller inte alldeles sjalva:


2 comments:

Anonymous said...

Den där omröstningen på
newsmill ska du ta med en rejäl nypa salt då det är tämligen lätt att
ändra resultatet genom att trycka på
F5 och uppdatera sidan och sedan rösta igen hur många gånger som helst...


/TC

BefriaMedia said...

Det ar ingen vetenskaplig undersokning, det ar bara en indikation om var newsmills lasare av den artikeln tyckte den dagen.

Alla kan fuska lika mycket, men som sagt det ar bara en indikation, inget annat.