Sunday, December 14, 2008

Regeringens nya policy: "alla pa hela jorden ar valkomna".


Regeringens nya policy som innebar att "alla som vill komma till Sverige ar valkomna", ser ut att lyckas bra. Manniskor koar utanfor de svenska ambassaderna i atskilliga lander, tiotusentals kanske miljontals kommer snart att soka om arbets- och uppehallstillstand i Sverige. Tobias Billstrom har varit pa rundresa i varlden for att forska oka massinvandringen. Han slapper alla sparrar och vill nu inte bara ha hit utomeuropeiska flyktingar, men aven andra kategorier och arbetskraftsinvandrare fran manga u-lander. 

Ingen kan forklara varfor de vill spranga alla forstandsvallar eftersom de 100 000 som nu kommer till Sverige varje ar inte kan rakna med att fa sysselsattning. Den 1-2 miljoner sysslolosa och lonedumpade svenskar och andra tvingas nu inse att lonerna kommer att minska dramatiskt inom alla yrkesgrupper. 

Regeringen har pratat om att importera 200 000 personer om aret. Det massiva svar man fatt pa sina budskap till omvarlden kanske kommer att overtraffa deras mal, vi kanske far hit 300 000 eller annu fler.  

Det underliga ar givetvis att ingen begriper orsaken till att de vill skifta ut den svenska befolkningen med en sa oerhort hog hastighet. 

Orsaken maste vara att alliansen inser att de kommer att forlora nasta val och de har knappt tva ar kvar for att utsattta Sverige for det storsta sabotaget nagonsin. De verkar vilja orsaka sa mycket skada som mojligt innan de tvingas lamna ifran sig makten till en regering som inte vill byta ut befolkningen. 

”Den största reformen av svensk invandringspolitik på flera årtionden”, kallade regeringen och miljöpartiet lagen som träder i kraft i dag."

En arbetsgivare som välkomnar den nya lagen är Clas Nathorst Westfelt, krögare som driver restaurang Lidingö sjövilla.

"– Jag vet en person som jag vill anställa på en gång. Han är otroligt duktig och mångsidig. Det är svårt att hitta någon som kan diska, städa, sköta köket, stå i kassan, servera och hjälpa mig på kontoret. För mig som småföretagare räcker det inte med en person som diskar och sedan går hem, säger han."

Sjalvklart finns det arbetsgivare som vill anstalla illegala, flyktingar eller vemsomhelst som arbetar hart for nastan ingenting. Med den nya politiken sa kan Reinfeldt och Sahlin berika sig och anstalla tre hushallerskor for samma kostnad som de tidigare betalade for en.

Skyddet for svenska arbetare har nu eliminerats av Alliansregeringen, kontrollfunktionerna pa arbetsmarknaden forslappas, skyddet existerar inte langre. Lonerna kommer att sjunka samtidigt som en varldsomfattande lagkonjuktur kommer att driva upp sysslolosheten till rekord. 

Det ar en makalos prestation att kunna driva igenom en exposionsartad okning av massinvandringen i den situationen utan att nagon opponerar sig. Finns det nagon som opponerar sig inom riksdagspartierna? Finns det nagon folkvald hemma, halloooooooo, eko, eko. SVD  SVD  Grafik av Rakryggad.nu

3 comments:

Stockholm said...

Jag oppenerar mig mot de borgerligas asyn och flykting politik. Jag är oroad över att 7 av 10 våldtäkter och gatuvåldsbrott begås av utomeuorpeiska invandrare. Jag är inom kort en f.d moderat och fp väljare. Reformen som nämns i svd artikel är den mest otimade och groteska reform jag hört talas om.

Johnny said...

Det får mig tänka på när Rumäniens diktator med sin hustru stod inför avrättningsplutonen. Sänd på TV kunde man se på deras oförstående blickar att de inte hade en susning på vad de ställt till med.

Robin Shadowes said...

Dom kanske rent av hoppas dom skall hinna importera tillräckligt mycket valboskap för att sitta kvar ännu en mandat-period. Månne Sverige hinner spränga 10-miljonersvallen innan valet?