Wednesday, December 24, 2008

Nazi trupperna ar ute och rensar bland fri media, youtube mfl, bokbal.

Flera youtube kanaler har stangs ner helt utan forvarning. Svenska asikter ar forbjudna i Sverige?

Tva de de mer populara politiska svenska kanalerna har stangts ner. BlaogdeSvensson och MulletMidget har stangts ner.  Flera andra utlandska kanaler har stangts ner som aven de haft filmer som varit kritiska mot islamiseringen av Europa.

Det ser ut som om youtube systematiskt gar igenom alla kanaler och stanger ner de som har kritik mot islam. Flera stora viktiga kanaler har stangt ner i utlandet, fitnafilm bla. En annan ar MemriTV som visade mycket information fran palestinsk TV. De visade bla hur palestinska barn hjarntvattas och hetsas till hat mot vast,  judar och ickemuslimer. De visade muslimska predikan med oppet hat och hets mot alla ickemuslimer och vad som borde handa med oss. Youtube vill med det forbjuda oss att se hur farliga islamisterna ar. 

En Engelsk youtube kanal, 1kewldude3 fick ett kryptisk meddelande innan de stangdes ned; 

"Efter konsulationer med de brittiska myndigheterna har vi bedomt att er kanal ar djupt foraktfull", kort efterat standes den ned utan nagon annat forvarning eller meddelande. Markligt att ett privat mediabolag tillsammans med "myndigheter" bryr sig om att karaktariserar politiska asikter pa det sattet.  

Den kanalen hade filmer kritiska till islamiseringen av England. 

Det ar hogst sannorlikt att den svenska regeringen ligger bakom stangningen av de svenska kanalerna. SVT har redan orsakat att flera av Jan Millds filmer stangs av efter att statens TV havdade copyright pa TV klippen.  Det ar inte praxis att kunna havda copyright pa aterpublicering av mediamaterial om det sker i samband med kommentar och analys.

Den svenska regeringskontrollerade SVT forsoker darmed kringa praxis i syfte att stoppa opposition till deras forda politik. I klartext betyder det bokbal som vi delvis ar vana vid fran socialistregeringarnas styre. Det  var daremot inte vantat attt en "borgerlig regering" skulle forsoka tysta opposition pa detta uppenbart odemokratisk satt. En av Youtube's grundare ar muslimsk vilket kan var en del av pusslet. Den svenska regeringen maste svara pa fragan om de ligger bakom dessa hemliga operationer for att tysta fri media? 

Om regeringen ligger bakom forbudet mot BlaogdeSvensson och MulletMidget sa betyder det att regeringen i hemlighet opererar mot oppositionen och yttrandefriheten. Om det ar sant sa ar den borgerliga regeringen inte ett dugg battre an socialistdiktaturer eller nazitrupper som vill ha en totalitar kontroll over all media.   

FRA-lag eller inte, vi blir tystade en efter en. Underligt att aven den interna politiska debatten i Sverige harrror sig mest till muslimer, islam, mellanostern och om Sverige ska islamisteras eller ej. Regeringen anpassar sig och anvander islamist metoder mot oppositionen, hot, logn, och forbud.   

Anvand Live Leak som backup tills vi fatt en mer demokratisk regering som tillater yttrandefrihet. Lagom till valet sa har de kanske tystat all opposition? Las Everykindapeople om hur klyftan mellan vast och islam blir djupare.  SVD SVD DN

6 comments:

Someone said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Skäms! En så lång artikel utan svenska tecken (å, ä, ö).

BefriaMedia said...

Prickar betyder mer an yttrandefriheten for dig, var ar ditt perspektiv?

Vilken skola gick du i?

PS. Det ar fler an en artikel, snarare 498, du blev 497 kort i din kalkyl? Vilken skola var det?

Anonymous said...

Vi en grupp av Persier och Svenskar som hatar nasister och muslimer, Det e samma skit läs så föestår du.
Den Bästa mohammed T-shirt konsten är från Sverige. kolla bilderna och läs info på, http://www.mohammedt-shirt.com
Översätt inte läs på Engelska.

Someone said...

et är kul att du skriker om yttrandefrihet, men du tar bort inlägg som inte passar dig?


Om du vet vad yttrandefrihet är, så vet du att det finns begränsningar i den. Och det du propagerar för går rakt under det som är inte är tillåtet att propagera under yttrandefriheten.

Anonymous said...

Jag ska väl kanske inflika att mitt konto inte stängts av "helt utan förvarning".
Jag hade sen tidigare två bortplockade videos och fick min tredje bortplockad dan före julafton, med följden att hela kontot stängdes av, vilket är helt i linje med Youtubes användarvillkor.

"6. Your User Submissions and Conduct
F.
YouTube does not permit copyright infringing activities and infringement of intellectual property rights on its Website, and YouTube will remove all Content and User Submissions if properly notified that such Content or User Submission infringes on another's intellectual property rights. YouTube reserves the right to remove Content and User Submissions without prior notice."

"7. Account Termination Policy
A.
YouTube will terminate a User's access to its Website if, under appropriate circumstances, they are determined to be a repeat infringer."


Däremot kan man ju se att det enbart är "obekväma" klipp som plockats bort och att upphovsrätten används enbart som ett svepskäl.

Lite som när polisen ber att få se på varningstriangeln hos kända kriminella, när de vill få dem att öppna bakluckan, utan att ha husrannsakningsorder för fordonet.

Jag håller dock på att återställa kontot (MXCartoons på Youtube).
För utförligare info om avstängningen, se min bloggpost: MX Cartoons