Friday, December 19, 2008

Halal-TV ett forsok att normalisera synen pa Islam.


Samtidigt syns en mer verklig del av islam i Sverige när upploppen i Rosengård oavbrutet fortsätter dag efter dag.

Statens TV försöker visa en annan sida med TV-programmet men misslyckades pga den dåliga kvaliteten, det blev varken underhallande eller intressant. Vi lär oss mer om Islam och muslimer i Sverige av nyheterna än av TV's försök att ge ett annat intryck. Statens TV har såvitt jag vet aldrig förut anställt en programledare som öppet deklarerat att otrogna ska stenas till döds, men i Halal-TV så tolereras det. Den toleransen är ny, statlig TV har därmed inlett ett nytt kapitel i sin pinsamma historia med tolerans för de som vill mörda i islams namn.

Det sista avsnittet klipptes bort med ett dåligt svepskäl, "det hade inget med innehållet att gora". Nu planerar statens TV-bolag en TV debatt om programserien. Som vanligt blir det mest en sida som kommer till tals, det är lätt att förutse. Summan av debatten blir att det kommer att bli fler statliga TV-program som belyser Islam i Sverige så att vi ska vänja oss vid den utbredande Islamseringen.

Dessutom riktar de sig till ungdomar för att programmera deras hjärnor sa att de unga kommer att tolerera den intolerans som Islam är.

Det är ytterligare en anledning till att skrota statlig media och sparka statliga journalister. Vi behöver ingen statlig propaganda även om den kommer under en borgerlig alliansregerings regi. Vi behöver en fri debatt , fri media och yttrandefrihet. Vi vill slippa en konstlad debatt i statens TV där bara en syn får komma till tals.

Skrota statlig Halal-TV och låt folket komma till tals. SVD AB DN

Den enda lösningen för Rosengård är följande:

1 comment:

Robin Shadowes said...

Som tur är för oss har detta projekt kapitalt misslyckats. Detta kommer dock bara leda till än mer propaganda.