Tuesday, December 16, 2008

Kd kan man inte lita pa men alliansen ar annu mer traditionsrivande.

Enligt SvD sa vill Alf Svensson (kd) fortsattta med traditionella skolavslutningar i kyrkan.  

Det har jag svart att tro mot bakgrund av Kd's agerande i andra fragor som beror traditioner och kultur. Alf kanske vill profilera sig nu nar Kd lamnas utanfor allianseregeringens markliga beslut om homogiftemal som ingen manniska vill ha. Alliansen visar ofta att de vill riva traditioner och skapa ett perverterat "allt ar mojligt" slags samhalle. De visar sig vara helt opalitliga och reformerar saker som de inte har mandat att gora. 

Alf's syn pa skolavslutningar motsager hans parti's aktioner i andra fragor. Kd vill bygga fler moskeer, ledande partiarbetare har sagt det offentligt och har rostat for fler moskeer i kommunerna. Deras beromda brochyr som hade tre blonda barn kallade de sjalva "rasistisk" bara for att bilden visade blonda svenskar. 

Kd's nya intolerans mot svenskar och deras tolerans for den mest intoleranta rasistiska religionen av alla, islam ar kanske Kd's satt att forsoka imponera pa rasistiska svenska hatande invandrare och fa deras roster.  Eller det kanske ar rasistiska svenskhatande invandrare som redan finns inom Kd som beslutar om deras nya pro-islamska politik.  

Min uppfattning ar att Kd spelat ut sin roll och ar numera likt de andra kuturrivande riksdagspartierna som vill oka frammande religioners och kulturers inflytande i Sverige pa bekostnad av kristendomens inflytande. 

Kd ar helt overflodiga. Alf Svensson vill bevara skolavslutningar i kyrkorna nagra ar till, tills kyrkorna byggts om till moskeer. Man kan helt enkelt inte lita pa nagot av riksdagspartierna. De kommer att saga vad som helst for att forsoka locka till sig valjare. Deras uttlanden och ombytlighet i olika fragor beror inte pa var de star eller deras politik, men bara for att opportunistiskt lura, svindlar och bedraga valjarna ett tag till. 

SvD's poll visar att en mycket stor majoritet vill ha kvar skolavslutningar i skolorna. Det ar latt att fa den uppfattningen om man fragar folk i sin omgvning. SvD's rubrik talar om underligt nog om motsatsen. Rubriken antyder att de flesta lasare vill "bespara oss denna medeltidstradition". EU's regler kanske automatiskt tvingar oss att avsluta dessa traditioner men det vet vi inte forran vi konfronteras med det som ett faktum, da ar det for sent att borja lasa EU's grundlag som vara folkvalda redan rostat igenom.

Men de flesta politiker vill formodligen sluta med aven den traditionen.  Snart har flaggan forbjudits, skolavslutning vill man ha bort, ar Lucia nasta tradition som politikerna vill ha bort? 

Om man tittar pa hur de "overbegavade" myndighetspersonerna i Goteborg gor sa ser det ut sa. De tvingade unga flickor att med ett Luciatag underhalla grova sexbrottslingar, pedofiler och mordare i fangelset. De underliga myndighetspersoner som kom pa den iden kan sakert komma pa andra ideer som kan orsaka permanent skada pa Sverige. SVD DN

1 comment:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ said...

KD är inte ett dugg mindre landsförrädare än dom andra sex partierna. Dom har sått storm och kommer att få skörda virvelvind.