Friday, December 05, 2008

Bestialiskt mord faller inte i glomska.

Daniel Wretstrom, den unga pojken som mordades under bestialiska former i Salem utanfor Stockholm ar 2000 kommer inte falla i glomska. Det var flera ar sedan han mordades av en stor grupp invandrare och svenskar som omringat honom och plagade och misshandlade honom for att senare morda honom genom att nastan kapa huvudet av honom.

Ett typiskt mord som manga andra, men detta mord har inte glomts bort. Det borjade med en minnesmarch som sedan fortsatte och vaxte med fler deltagare varje ar den 6 december. 

Som manga andra forsok att minnas mordoffer sa har Salem lyckats battre an de som vill paminna om Riccardo mordet eller andra mord.

Salem mordet ar typiskt for dagens invandrarvald. Det ar ofta om inte alltid en eller ett fatal svenskar som omringas och angrips av en stor grupp med langt fler invandrare.

Det fega valdet ar ofta om inte alltid grovt overvald. Ofta beror det inte ens pa alkohol eller narkotika, men relativt opaverkade manniskor utfor ofta detta bestialiska och sadistiska vald. De fega angriparna ar ofta bevapnade hysteriska galningar som vi paminns om i Sodertalje fallet. 20-30 invandrare omringade en liten flicka och forsokte sparka ihjal henne. Nar hon lag omtocknad pa marken lyfte de upp huvudet och sparkade med uppenbar avsikt att avliva den forsvarslosa flickan. Riccardo blev ihjalsparkad pa ett liknande satt av flera som jagat honom, omringat honom och sparkade ihjal honom. Stora demonstrationer till minne av Riccardo har inte hjalpt att bromsa valdet. Tvartom det blir varre for varje vecka. Valdet blir grovre och ibland verkar det som om offren behandlas som djur som ska plagas av sina baneman.

Det varsta ar att Salem fallet som folk minns med en tyst march och fackeltag har angripits av ligister och gatuterrorgrupper som inte vill att vi ska minnas mordet. Tvartom ligisterna som angriper fackeltaget har hyllat mordet med bandroller och annat. Ligisterna bestar av invandrare, SSU, AFA och andra extremister och mordhyllare.

Om man ser Salem som en studie i de tendenser som pagar i Sverige sa ar det inte sjalvklart langre att minneshogtider over mordade offer far vara i fred ostorda. Det ar inte sjalvklart att mord ar forkastligt. Mord hyllas oppet av folk som SSU och antifa/afa/expo folket. SSU representanter skrev i sina bloggar att Salem mordet var bra. Svaret fran den nya SSU basen som ersatta sin foretradare som fallts i domstol som grov valdsbrottsling var bara att "jag ska prata med dem om saken". SSU ville inte stanga av de ledande SSUarna som oppet hyllade mordet.

Journalisten Robert Aschberg's organisation antifa/afa/expo hyllar mordet oppet. Samhallet slutar fungera nar intolerans och mord mer eller mindre accepteras av ungdomsforbundet till ett riksdagsparti, sossrnas SSU. Samhallet har slutat funger da minneshogtider inte far forekomma ifred utan risk for allvarlig skada.

Ett samhalle har slutat fungera da minneshogtiden enbart diskuteras som ett inslag i hur Salem kan forstoras av grupper som vill angripa och utfora vald mot minneshogtiden. Det tyder pa att samhallet inte kan eller vill garantera folks sakerhet eller ens forsoka med sin skyldighet att ingripa i tillracklig omfattning mot de som vill sabotera griftefriden.

Om jag hade mojlighet sa skulle jag sjalv resa dit mest for att studera hur Sverige forfallit till gatuvaldets makt som nu ar storre an den polisiara makten som varje civiliserad nation borde ha. Salemborna har anledning att vara oroliga for vad gatuterroristerna kan gora eftersom vi inte har en regering som griper och bestraffar de som utfor vald och hot pa gatorna. Det ar ytterligare en orsak till att vi maste byta regering. Vi maste kunna straffa skyldiga brottslingar.

Samhallets forfall illustreras dessutom av att den storsta fackforeningen ordnat en demonstration, inte till minne av mordoffret, tvartom som motverkan till minneshogtiden. LO-distriktet i Stockholm arrrangerar en "motdemonstration" vilket gor klart hur facket ser pa gatuvaldet och pa vems sida LO star i fragan om mordoffer och mordare. Har du sagt upp bekantskapen med LO, om inte, gor det pronto?

Med tanke pa all uppmarksamhet kring Salem sa kommer vi paminnas om invandrarvaldet och debatten om valdet i samhallet och forfallet kommer i rampljuset mer, det ar ett positivt resultat.  SVD SVT SVD DN DN AB AB DN AB DN

4 comments:

Anonymous said...

Ja , Man får inte glömma att det är ett bestialistk mord på en ung svensk man utfört av ett invandrargäng. Han fick halsen avskuren.Detta ligger bakom marchen. Det är ju mot demonstranterna som har ställt till bråk så kanske det är rätt att ställa dem till svars.

Anonymous said...

Mycket bra och välskrivet inlägg, eftersom det i detta står sanningen om allting som har med Salemmmordet och Salemmanifestationen att göra.

När det gäller Antifascistisk aktion, Syndikalistiska ungdomsförbundet, Ung vänster och övriga våldsförhärligande vänsterextremistiska grupperingar så är det dessa som är problemet, samt de politiker och andra makthavarare som vill stoppa en minnesmanifestation avsedd för att minnas en ung pojke, som till skillnad emot vad media och andra vill få oss att tro inte var nazist, som brutalt mördades utav en invandrare och där hans kompisar också hjälpte honom i mordet.

Vad fick då de kräk som begick mördade Daniel Wretström för straff? Jo, Kaled som begick mordet fick några månaders vård och släpptes därefter ut, de andra som var delaktiga i mordet fick mellan 1.500-2.000 kronor i böter.

Det är bra att Salemmanifestationen också används för att protestera emot det svensk fientliga våldet, vilket representanterna för riksdagspartierna fullständigt struntar i att agera emot.

För vilka är det som har skapat rasismen i Sverige genom att agera på sätt som bara gynnar invandrare ifrån kulturer som inte på något sätt liknar vår egen? Jo, det är politiker och andra makthavarare som har gjort detta, samt media.

Ner med alla falska demokratiska företrädare, och fram med demokrater som verkligen ÄR demokrater!

BefriaMedia said...

Om jag fick bestamma sa skull ingen mordare slappas ut efter nagra manader. Detta synnerligen brutala och bestialiska mord kraver ett maximalt straff, 20 ar minst enligt min mening och livstids utvisning av hela banemannens familj.

De som undrar varfor brottsligheten ar sa hog och okar kanske inser varfor nar myndigheterna slapper ut mordare efter nagra manader i ett "semesterlager".

Karpstrypare, du har ratt nar du sager att vara politiker ar falska foretradare, de har bedragit folket nar de valdes in, de fick valjarna att tro att de vill ha ett normalt Sverige, det ar inte sant. De vill forstora sverige, de visar med sina aktioner att de vill inte doma grova brottslingar, de struntar i valdet, brottsligheten och brottsoffren. Vilken politiker har bemodat sig att saga mordoffrets namn idag? Ingen.

Anonymous said...

Enligt rykte så har Daniels mördare demonstrerat tillsammans med vänstern mot salemmanifestationen tidigare.