Sunday, November 23, 2008

Protest mot flyktingpolitiken ger oss fler flyktingar.

Blir det upplopp da svenskar inte langre kan fa sjukvard efter att alla andra nationaliteter oversvammat det svenska sjukvardssystemet?

Alla svenskar har synpunkter pa flyktingpolitiken, men de far inte komma till tals.

Under sosse regeringen kom runt 50 000 flyktingar till Sverige varje ar i genomsnitt. Alliansregeringen dubblade siffran till runt 100 000 arligen.

Efter att Alliansen har borja inse att folk klagar och vill ha en forandring sa har de vidtagit flera atgarder. De har skickat ut migrationsministern Billstrom till flera utomeuropeiska lander i forsok att rekrytera fler invandrare, nu har man slappt kravet pa att invandre bor vara flyktingar. Alliansen forsoker darmed oka antalet invandrare till Sverige.

Det kan vara orsaken till att det spekulerats att Sverige snart kan ta emot runt 200 000 invandrare arligen. 

Alliansen vill ha ett kontrakt med invandrare. Vad ar vitsen med det? Vill man binda invandrare till Sverige sa de inte flyr sa fort de upplever massinvandringskaoset, bostadskaoset, ghettona och den massiva brottsligheten. De som ar brottsliga analfabeter kommer ju inte bli laglydiga bara for ett kontrakt, det vore en barnsligt att tro det. Alliansen forsoker altsa pa olika satt oka massinvandringen utan att ha nagot mandat for det och utan att bry sig om det massiva folkliga motstandet. Det ar en forvirrad politik som bara leder till ett varre kaos an idag.

Invandrare vill nu helst fly fran Sverige pga kaoset, allt fler sajer det oftare. Men de kan inte eftersom de skulle ga miste om alla ekonomiska fordelar och darfor stannar de till de inte langre star ut.

160 artister vill utoka mojligheterna for illegala invandrare, de vill ha fri sjukvard for dem. Svenskar har inte fri sjukvard men artisterna vill inte ge svenskarna fri sjukvard, bara illegala invandrare. Politier diskuterar for och nackdelar men det sjalvklara , dvs att utvisa illegala far aldrig plats i debatten. Man undrar hur genomtankt den iden ar eftersom alla icke-svenskar fran hela varlden kan soka sig till Sverige om de far nys om alla fordelar? Jag undrar hur manga artister med svensk bakgrund som stoder det forslaget, 10 % av de 160 eller 30 %? De kanske skulle andra sig om de insag att deras gamla farfar och farmor inte kan fa den vard de behover efter alla nedskarninga. En prislapp skulle behovas pa forslaget, men limsniffande a-kasse artister som for det mesta inte ens betalar skatt som inte bryr sig om kostnaderna bryr sig formodligen inte om nagonting annat an sig sjalva och det dagliga ruset, det blir ju andra som betalar.

Det ar altsa upp till oss andra att ta ansvar for oss, andra och Sverige. DN DN SVD SVD AB DN

Som paminnelse om hur kaoset ser ut i Sverige, se filmen om en typiskt Svensk stad. Se den andra filmen nedan som beskriver Frankrike, vi ar kanske snart dar. 

2 comments:

Anonymous said...

Du skrev vad jag tänkte!

Tack.

Anonymous said...

Piratkopiera mot mångkultur.