Thursday, October 23, 2008

Svenskar hatar enfald.

Knappt några svenskar stöder enfalden som den offentliga sektorn brukar kalla "mångfald". 

Torts ett massivt folkligt förakt för politiker som fortsätter med en oförminskade massinvandring så låtsas politikerna att det bara finns ett begränsat förakt för vad de har åstadkommit. Deras privata experiment som gett oss falafel och kebab och Europas värsta brottslighet till en kostnad av 300 miljarder kronor årligen beror inte vara politiker. Om man säger tre trillioner kronor på 10 år, vaknar någon sovande politiker då? Knappast. 

Sanningen om det massiva folkliga motståndet mot massinvandringen och dess fatala konsekvenser sipprar fram hos privata bloggare men den sanningen kommer aldrig fram i statlig media eller av presstödet finansierad press.

Så gott som samtliga av dem som stöder massinvandringen har en sak gemensamt. De är på ett eller annat sätt betalda av skattemedel. 

Pressen är helt beroende av statligt presstöd, politiker och de universitetsanställda är betalda av offentliga medel. Gatugangsters som med jämna mellanrum slår sönder våra städer lever på a-kassa eller försäkringskassan. Det är även Orlando Mella, sociologiprofessor vid Uppsala universitet som talar om mångfaldsbarometern.  

Den förvirrade professorn hävdar att svenskarna är de som är mest postiva till massinvandrad kriminalitet, (vilket Orlando betecknar "mångfald och invandrare") av alla länder i Europa. 

Den förvirrade Mr Magoo-professorn fortsätter med fler sensationella uttalanden om hur "svenskar är generellt positiva till mångfald". 

Herr Orlando är en rekordhållare i verklighetsfrånvaro då han säger att "Sverige har en god förmaga att integrera stora invandrargrupper jämfört med andra europeiska länder".  

Annu mer sinnesforvirring avslojas med hans kommentar:  
- De extremt negativa attityderna ökar, och det tror vi hänger samman med vad som händer i Europa.
Han anser alltså att de som är negativa påverkas bara av det som händer i utlandet. Att Sverige har Europas värsta brottslighet och till 97 % bara tar emot falska flyktingar har inget med saken att göra enligt snillet Orlando. 

Mannen verkar vara helt ovetande om de massiva problem som visat sig i åtskilliga orter redan för 15 - 20 år sedan. Han kan inte ha träffat en enda normal svensk, han kan inte ha träffat ett enda offer för den massiva invandrarbrottsligheten. Frågan är hur skattemedel kan slösas bort på något så missvisande och verklighetsfrånvänt som Orlando och hans mångfaldsrapport? Det finns ju ingen som tror honom, inte ens hans uppdragsgivare eller han själv.    Newsdesk DN Newsdesk


2 comments:

Eleonor Hansson said...

Bra skrivet!

Robin Shadowes said...

Mr Magoo är en genuin raketforskare!