Wednesday, October 15, 2008

En Svensk-Marockansk terrorist skots ihjal i Irak.

Koalitionstrupper i Irak sköt den Marockanske terroristen Abu Qaswarah känd som Abu Sara. Han var en av de ledande i Al Queda i Mosul, norra Irak. Han sköts ihjäl tillsammans med flera andra terrorister som man spanat på. De tros ligga bakom flera massmordsbombningar och flera mord på kristna i området nyligen. Han har varit i Iran, Afghanistan och Pakistan.

43-åringen fick svenskt medborgarskap efter att ha bott i Sverige sedan 1980-talet. Han skall enligt uppgift ha varit aktiv i en moské i Brandbergen, Stockholm. Det är annu ett bevis på hur slappa de svenska myndigheterna är. Det är en pinsam terrorkoppling till nordafrikaner och araber som svenska myndigheter tolererat trots att han har varit under granskning av Säpo. Enligt DN så visste de svenska myndigheterna om att han begått terrordåd i Marocko, men struntade i det. Han lämnade Sverige 2006 med sin fru som i svenska media har sagt att "vi är inte terrorister, vi är bara muslimer".

Ännu finns det ingen information om huruvida svenska pengar i form av socialstöd, förtidspension eller liknande har skickats till terroristerna från Sverige. Vi har sökt information men ännu ej fått någon från svenska myndigheter. Det vanligaste är förmodligen att bidrag skickats till dem eftersom Sverige varken kontrollerar terrorbakgrund eller avbryter bidrag till brottslingar eller terrorister. Folk som vill bli försörjda flyttar till Sverige, det enda landet utan kontroller.

Den socialdemokratiske politikern Nalin Pekgul's bror Kurdo Baksi har kontakter med terror-"svenskens" bekanta i Irak. Baksi uttalar sig i SVD i dag. Baksi och Pekgul utbildades till terrorbombare av sin familj som yngre vilket Pekgul talat öppet om i media. Det är inte konstigt om de bibehållit en del kontakter inom terrorvärlden i hemlandet. Baksi säger sig ha vetskap om hur "svensken" fick sin bombväst vilket låter oroväckande. Hur insyltade är irakierna som kommer till Sverige och gör karriar inom socialdemokratin? SVD DN AB SVD DN AB DN SVD DN SVD

2 comments:

vinterbadaren said...

Det inte folket i "Slappland" lyckats med ordnar jänkarna i ett nafs. Tack för denna saneringsåtgärd. Men tyvärr lär vi nog få konvertiten till fru och deras fem jihadistyngel som livstids bidragstagare i "Svenne Kålrots" land.

http://www.freesweden.org/svensk_jihadist_avlivad.htm

Anonymous said...

Ohyra har sanerats om än i liten skala. Nu hoppas vi på mer utrensning.