Wednesday, August 20, 2008

En vardcentral for varje etnisk grupp.

"Ansvariga för Vårdval Stockholm uppger för Dagens Medicin att minst två vårdcentraler uttryckt intresse för att öppna verksamhet med inriktning på vissa etniska eller religiösa grupper.

"- Vi vill nå de invandrarkvinnor som i dag inte vill komma till sjukvården, säger läkaren Adam Halimonson till tidningen.

Nalin Pekgul, ordförande i socialdemokraternas kvinnoförbund, är dock kritisk till vårdcentraler som riktar sig till vissa etniska grupper. Hon jämför med de muslimska friskolorna som visserligen är öppna för alla men som har få kristna elever."

Det är intressant att de som i Sverige debatterar om vi ska ha "etniskt inriktade vårdcentraler" till de 6450 olika etniska grupperna från 165 olika länder som finns i Sverige är invandrare, som dessutom har en märklig och färgstark terroristbakgrund.

Adam Halimonson är en ledare för den Indonesiska Islamist terrorgruppen GAM (Gerakan Aceh Merdeka) som ville införa en radikal form av islam. Han skottskadades i djungeln och som efterlyst terrorist ville han komma undan och insåg att Sverige ger fristad till efterlysta terrorister från alla slags länder. Även andra GAM-ledare bor i Sverige.

En del av dem kanske döljer sig bakom följande email adresser som hittades i GAM korrespondens på nätet: 

"Yusuf Daud" norsborg_sweden@yahoo.se
"Syahbuddin Abdurrauf" syahbuddin_abdurrauf@yahoo.se 
permas_danmark@yahoo.dk

Jag undrar om FRA känner till det?

Nalin Pekgul (s) (pkk) utbildades och tränades för att bli en PKK självmordsbombare. Hon avslöjade sin tidigare hemlighållna bakgrund i en artikel i Aftonbladet för ungefär ett år sedan. Bägge har senare gjort karriär i Sverige inom etablissemanget.

Om Sverige ska införa tusentals olika etniska vårdinrättningar och sedan skolor, kanske expandera till kommunal service av olika slag för att tillfredsställa krävande utländska terrorister och andra invandrade är en fråga för svenskar att bestämma.

Vad skulle fördelen med separata sociala inrättningar vara? Är det för att undvika konflikter mellen olika religioner och stammar? Är det naturligt att konflikter uppstår och att vi därför måste separera alla klaner stammar och etniska grupper?

Det kanske är naturligt att konflikter uppstår då olika etniska grupper med olika kulturer träffas. Om vi ska separera dem så är givetvis det bästa att de bor i olika länder med gränser mellan sig. Då slipper ett land blanda alla kulturer för att sedan av säkerhetsskäl ända separera dem.

De som ska vara inblandade i en diskussion om saken är svenska skattebetalare, inte representanter för de olika etniska grupperna som bara har sin egen stam's eller klan's intresse framför sig.

Om invandrade grupper får mer inflytande och mer att säga till om så betyder det att svenskarnas intresse hamnar i bakvattnet eftersom tusentals konkurerande etniska grupper slåss om mer inflytande. De slåss om fördelningen av de sinande skattemedlen. En allt mindre kaka som fler måste dela på leder till en alltmer aggresiv kamp om pengarna.

Svenskar blir helt enkelt bara en av tusentals andra konkurrerande etniska grupper som alla vill ha kontroll över våra små resurser.

Därför är kommunalt inflytande för asylsökande invandrare en allt större och snabbt ökande fara. Fördelningen av våra begränsade resurser som minskar varje år kommer självfallet att minska för urspungsbefolkningen. De enda som kan vinna på kommunalt inflytande för nyanlända är deras självintressen, dvs. deras moskéer, islamska skolor, etniska vårdinrättningar, fjärran komna kulturella inslag. Tusentals andra fjärran komna intressegrupper, föreningar, program och företeelser vill ha sitt, därför kommer det inte att finnas mycket resurser kvar att försörja Sverige med oavsett hur mycket skatterna höjs. Dessutom så blir risken att svenskarna inte ens kan påverka politiskt om vi blir minoritet i olika kommuner vilket vi redan är i många områden.   

Ett exempel på våra sinande resurer är att polisen nu bara har 5 patruller i hela Norrland nattetid. Det är 10 poliser som bevakar ett område som är lika stort som England och Skottland eller 45 % av Sverigas yta. Vad hände med vära resurser måste vi fråga oss?

Ett exempel på hur invandrare tar resurser är det suspekta Svenska FN-forbundet som kräver 25 miljoner om året i skattebidrag och där chefen Bonian Golmohammadi tar en lön pa 521.000 kronor och tar ut regelbundna resor till Bangkok. Vem har nytta av FN-förbundet?

Kommunalt inflytande måste stoppas för icke-medborgare. Endast svenskar ska kunna rösta i kommunala val och andra val. Det är ju trots allt vårt land, vår framtid och våra skattepengar som vi vill ha makten över. De som hittills haft makten donerar bort mer och mer av våra surt förvärvade resurser. Vi stryps till döds, men ingen skriker, varför?
 SVD
Nyhetstips fran ledarsidan hos Froken Sverige.

No comments: