Sunday, June 01, 2008

Svensk kommun anstaller efterlyst internationell brottsling.


Den efterlyste desertorer kom fran Bangladesh och arbetar nu for en svensk kommun som stadare. Hans illegala vistelse i Sverige har astadkommit att en svensk stadare maste avskedas och ga sysslolos hemma.

DN har inte mycket respekt for arbetets varde. DN tycker att Sanwar inte har ett "riktigt arbete". Jag antar att DN menar att Sanwar borde ha mojlighet att blir karnfysiker eller hjarnkirurg men eftersom stackarn ar i Sverige illegalt maste han ta ett jobb som inte ar vard en hund, ett jobb som stadare.

Fan ta alla som stadar, de ar hundar och inte varda marken de gar pa, tycker DN uppenbarligen.

Dessutom tycker DN att kriminella efterlysta ska kunna anstallas av kommuner sa att svenskar ska kunna avskedas, en mycket bra losning tycker DN.

Well, losningen ar sa bra att tusentals jobb skapats pa det sattet. Dessvarre har de tusentals jobben foregatts av att tusentals svenskar sparkats och tvingas flytta till landra lander for att kunna hitta ett jobb.

En svensk som kostar 150 kr/timme sparkas och ersatts av en illegal brottsling som kommuner anstaller till en kostnad av 10-50kr/timme. Det blir billigare men trots det skar alla kommuner ner pa servicen med syfte att spara pengar.

Sverige ar fantastiskt, for de som tjanat 10 kr/vecka i hemlandet och nu kan tjana 10 kr/timme. Nasta man till chefen (for att bli avskedad). FAN TA ST(ATEN)ISKT. DN

No comments: