Tuesday, June 17, 2008

Svensk flyktingchef emigrerar.


Efter 15 år som chef for Migrationsverket i Halland har nu Göran Åsard tröttnat på Sverige och flyttar till Spanien. Han har sparat ihop tillräckligt med pengar och vill nu pensionera sig i förtid, bara 61 år gammal.

Det jag sagt förut stämmer. Här är ett exempel.

Svenskar som arbetar med immigration på ett eller annat sätt och stöder massinvandring kommer aldrig att tolerera att bo i närheten av, enlig deras syn: "alla de underliga kulturer som ankommit till Sverige".

De får bra betalt som administratörer av massinvandringen. Politiker, migrationsverksanställda, oavsett om de är korrumperade eller ej bidrar till nationens undergång och bygger upp en fin pension medan de gör det.

Då vi står på randen av en katastrof överger de allihop vårt sjunkande skepp.

De anser sitt arbete avslutat då de:

1. Blir så illamående av sitt arbete att de måste sluta,
2. Har tjänat ihop tillrackligt med pengar for att kunna bo utomlands
3. Blir avslöjade som korrupta, eller
4. då en ny regering avskedar alla inom massinvandringsindustrin.

En del av dem byter till och med åsikt och blir massinvandringskritiker. Göran Åsard kommer förmodligen att uttala sig mer så fort han satt sig i säkerhet i Spanien.

Citat från denna befolkningsskiftare i Hallands Nyheter:

HN: Så du vill ge kritikerna rätt, när de säger att många söker asyl mest för att de vill försöka skaffa sig en bättre levnadsstandard?

Åsard: - Det ser man ju av besluten.

HN: Men kan du inte känna att det finns många ömmande fall, även om dessa personer inte har riktigt starka asylskäl?

Åsard: Man förstår vilken svår situation de haft och det är helt begripligt att de vill försöka skaffa en bättre tillvaro för sig själva och sina barn.

Åsard: - Men vi inser ju samtidigt att vi måste ha en begränsad flyktingpolitik. Vi kan inte ta emot alla.

Med det i åtanke så kommer den prisvinnande kommentaren:

Fråga: Ska Sverige behålla denna generösa flyktingpolitik? Svar: - Ja, men vi måste komma till rätta med problemen, att det i dag är en stor del som får uppehållstillstånd, inte för att de har starka flyktingskäl eller humanitära skäl utan därför att vårt system har brister som gör att ärendena drar ut på tiden så att en del får stanna av det skälet.

Han gör således en "Lago", han vill fortsatta med massinvandring trots att han samtidigt erkänner att de som kommer inte är riktiga flyktingar. Han motsäger sitt eget tänkande, tydligen utan att inse det precis som Anders Lago, socialdemokraternas "begåvade" pamp i Södertälje gjorde.

Då har vi i Göran Åsard ytterligare en person som arbetar aktivt med att ta in hundratusentals människor utan flyktingskäl men han är inte man nog att säga till eller klaga på det mest fundamentala problemet: "Det finns inga skäl att ge dem asyl". Han väntar med att uttala sig om saken tills nu då han tjänat in sin pension och andra förmåner. Hallands Nyheter    Tips av JS.

No comments: