Friday, June 20, 2008

SVD anser att massinvandring är berikande, men de kan inte motivera sig

SVD's kolumnist Anna Larsson tycker att massinvandring är bra, det har inga negativa konsekvenser, men hon kan inte motivera sig. Hon vet inte varför den är bra. Om man ska vara noggrann så har hon inte uttryckt en åsikt om saken vad jag vet, men hon smutskastar alltid dem som vill begränsa massinvandringen.

Hon lyckas med mästerverket att skriva en kolumn om saken utan att använda ett enda ord för att motivera sin ståndpunkt.

Har vi tidningsläsare för höga krav då vi vill veta varför skribenter har en viss åsikt?

Ska vi läsare och bloggare ha åsikter utan att framlägga en enda logiskt tanke för att motivera var syn på olika saker?

Det förkommer för det mesta, precis som i tidningsartiklar. De allra flesta bloggare och journalister har ingen motivering för de politiska ståndpunkter de har. I bloggvärlden kallas de knasbloggare. Journalister kallas PK. Termen PK, politiskt korrekt borde bytas ut, termen antyder att man är "korrekt" i politiskt avseende, det är ju inte fallet. PK journalister är de som inte vill ha debatt, de vill smutskasta sverigedemokraterna men de har aldrig lyckats motivera sin åsikt. De har aldrig utfrågas om hur de motiverar sin syn. Ingen har någonsin ställt dem mot väggen och de kan dagligen fortsatta med sina smutskastande artiklar. De kan bara smutskasta partier och personer som inte sitter i riksdagen. Skulle de vända sig mot vänsterpartierna så dras presstödet in, eller?

Om en kriminell falsk asylsökande utvisas så tycker SVD och Anna Larsson att det är synd om dessa människor de kanske kommer att bestraffas för sina brott. Hemska tanke.

Anna Larsson, berätta varför du tycker att massinvandring är bra för Sverige? Det handlar om hundratusentals, ofta kriminella analfabeter som aldrig kommer att kunna arbeta, integreras eller ens anpassa sig till den Europeiska kulturen. Har du en syn på saken, ta mod till dig och svara på den frågan. Det blir nog inget svar därför att de som är ansvariga för massinvandring och propagerar för den har aldrig kunna motivera sig, aldrig, inte en enda gång har de haft en klok tanke eller idé som de kunnat förmedla.

Ingen har någonsin frågat dem, varför vill du ha denna typ av massinvandring, eller vad är fördelen med detta för Sverige?

Ingen har lyckats framföra frågan och ingen av dem som kallas PK har någonsin förklarat sig. PK betyder att en person inte kan förklara sig, PK vill tysta en debatt därför att de är okunniga.

Där står vi utan debatt, vi som har tusen argument har ingen motpart att debattera med därför att ingen på motståndarsidan vågar ställa upp. De kan inte ställa upp därför att det inte finns ett enda hållbart argument för deras åsikter. De vill stoppa all debatt till varje pris. Det är enkelt om man är ansvarig för ett TV-program eller en tidning, släng ut lite falskt förtal och misstänkliggöranden, kalla oss för främlingsfientliga även om många av oss är just främlingar. Detaljer som sanning och en ärlig debatt finns inte i svensk media. Det är Anna Larsson's bidrag på SVD. Om hon kan sova på nätterna eller är stolt över hur hon använder sin tidningskolumn vet bara hon. Vi andra vet däremot att hon inte vågar ta en debatt, hon kan inte motivera sig och föredrar att smutskasta och ljuga, därför kallas Anna Larsson PK. Hur ska du ta fajten om du inte vågar och inte vill? Gnugga geniknölarna nu, men vi vet att det inte kommer hjälpa därför att ni saknar geniknölar.SVD

4 comments:

marion said...

Du har träffat rätt med din artikel. Total rätt.
Jag undrar vad hon tycker om våldtäkterna av sv. flickor på grund av könsdiskrimering.
Dessa grymma könsstympningar på småflickorna. Tvångsäktenskap med kusiner (släkt) för unga flickor osv osv. Listan är lång. Själv " av utl. härkomst" undrar jag om vikingarna verkligen även är från sverige. Fegheten som man här är över alla gränser. Man låter heller sina egna döttrar o söner, för all del, skadas. Invandrarna som anpasser sig efter svenskar lagar är det ingen som prata om här utan alla dessa muslimer som inte vill rätta sig efter värdlandets lagar om ALLA kvinnornas likställdhet frihet o rättigheter. Det är där det stora problemet ligger. Muslimska killar våldtar svenska flickor med föräldrarnas godkännande för dessa är bara luder. Så är uppfattningen bland en stor del av muslimska föräldrar där ligger problemet. Familjens ära beror på flickornas kön. Vad är det för kärlek för sitt barn när man hellre döda sitt barn för fam. ära. SKAMLIGT är det men inte kärlek barn är inga ägodelar man har dom till låns.

BefriaMedia said...

Listan ar enorm. Listan med alla problem ger oss nya argument varje dag, Men vi far behalla argumenten eftersom vi inte har en motpart att debattera med.

Det bli darfor ingen debatt eller diskussion.

Fegheten som du sajer dominerar media. Den fegheten styr opinionen, politiker ser till att debatten hammas.

Vi maste soka nya vagar att fa ut budskapet.

Kampen gar vidare.

Mikael said...

Anna Larssons kolumn handlar om....ingenting. Hon börjar med att skriva om en avvisning, går över till att skriva några rader om Sverigedemokraterna. Till sist kommer ett mail hon fått från en invandringskritisk person som uppenbarligen skrivit det i upprört tillstånd, därav det inte är speciellt välformulerat. Frågan är vad hon vill säga med det här? Att invandringskritiker är korkade som skriver dåligt formulerade hatmail till henne? Hon gör själv ingenting för att berätta varför mångkultur och invandring är så himla bra för Sverige och varför det är solidaritet att vilja ta emot hundratusentals invandrare och egoism att vilja ha en annan mycket bättre utveckling för Sverige och svenskarna.

achmed said...

Det är som vanligt med världsfrånvarande folk som ALDRIG satt sin fot i ett muslimskt hem,aldrig lärt känna en stor del av dessa eller ens rest runt i länderna sverige öser in folk från...patetiska fördomar och rena gissningar blandat med vad dom hört nån väninna som gillar arabmilkshake eller vad en invandrad "bekant" gett dom för uppfattning....patetiska,lögner och RENA fantasier är till 99% det som kommer ur käften på dom.