Saturday, June 21, 2008

Socialdemokrat bakom mordförsök.

Den socialdemokratiske kommunpolitikern Battal Batti greps for mordförsök. Han ar ledamot i kommunfullmäktige och nämndeman i rätten i Sandviken.

Han låg bakom en blodig uppgörelse, en klanfejd mellan flera släktingar, två personer var nära att dö av knivhugg.

Battals broder Behzat säger att det hela är en konspiration mellan åklagaren Mikael Hammarstand, som är från ett annat parti, och en av släktingarna. Han menar att åklagaren bara vill vinna popularitet genom att framställa socialdemokraten som en person med gangstersläkt och hedersrelaterade sedvänjor.

Socialdemokraterna har inte stängt av den för mordförsök misstänkte Batti.

Batti är från Turkiet och var inblandad i ett Migrationsfall där en syster blev nekad asyl då hon varit medlem i terroristorganisationen PKK. Batti ställde till ett helvetiskt liv och med tidningar och andra som stöd fick han igenom en omvärdering och hon fick därför skandalöst nog stanna.

En lång lista med kriminella och misstänkta socialdemokrater kan hittas på Antiism. Lista är väldigt lång men täcker bara året 2007 och är inte ens en komplett lista. Det ar uppenbart att Socialdemokraterna måste ha flest brottslingar och misstänkta brottslingar inom sitt parti, avsevärt fler än något annat parti.


Senaste Nytt!

Enligt en ny artikel sa har aven Battal Batti sjalv varit medlem i terroristorganisationen PKK. I Sverige ville han gora karriar som politiker och anmalde sej forst till Centerpartiet. Vid anskokan till medlemskap uppgav han att han "var i klammeri med PKK". Att man inom Centern tolererade denna sjalvutsagde medlem i PKK och inte ringde polis ar ett marklig beteende. Senare bytte han parti till Socialdemokraterna, som tydligen inte hade nagot problem med hans bakgrund i PKK, den organisation som ar den mest sannorlikat misstankt for mordet pa Olof Palme. Det liknar en situation dar Osama Bin Laden ansoker om medlemskap i Centern och sajer att hade problem med Al Queda men vill nu bli Centerpartist. En aning sinnessjukt eller?

Den mordmisstankte har nu en stor del av sin familj i Sverige, och eftersom PKK terrorister anses vara viktiga personer i Sverige sa blir formodligen ingen utvisad. Vi far snart se vad domstolen menar, visserligen ar det val mest socialdemokrater i domstolen, de kan val inte doma en partikamrat?Arbetarbladet GD GD2

2 comments:

Tyke Viking said...

Visst är dom underbara dessa kommunistiska bergskurder! Underbara juveler som släpps in i Swedistan. Denna kurds klan i Sverige består av ett drygt 100-tal klanmedlemmar. Man kan ju undra hur många av dessa som av "Svenne Kålrot" bjuds på livstids gratis caféliv!

Du, ändra så att ALLA kan kommentera i din blogg-tack!
Nu när vi lämnat skitstövlarna på Blogger/Google.

www.freesweden.org

BefriaMedia said...

En klan med 100 aggressiva turkar kan ta over en liten kommun i Sverige om de satsade pa det.

Med korkade svenskar som motpol sa ar det enkelt, svenskarna andrade t.o.m. sitt utvisningsbeslut enbart pa grund av skrikande och gapande. Vi blir overkord och lurade vid varje tillfalle, hogljuddast vinner.