Tuesday, June 17, 2008

Psyksjuk sexbrottsling får stanna i Sverige.

Jag har aldrig sett en demonstration som vill ha mer våld mot kvinnor, men de politiska beslut som tas idag leder till det. Därför måste man reagera trots att politikerna inte bär en skylt där de kräver mer våldtäkter. Men så klart, man kan ju vara passiv och strunta i saken, man kanske hellre läser skvaller om kändisar, vad vet jag om den svenska opinionen?

En farlig sexbrottsling får stanna i Sverige och slipper därmed utvisning trots en dom till rättspsykiatrisk vård.

Trots att han klassas som allvarligt psykiskt störd så anser domstolen att han är en god tillgång för Sverige och borde få stanna kvar. De fallen brukar släppas ut efter några veckor eller månader på sin höjd. Det fallet och dess psykologiska profil är en typisk våldtäktsman. Domstolen har säkerligen förstått att han med stor sannolikhet kommer att våldta så snart han släpps ut. Varför man beslutat att inte utvisa psykfallet är ett mysterium, speciellt mot bakgrund av att Sverige har Europa rekord i våldtäkter. Vi hade en ökning med 44 % mellan åren 2004 och 2005. Vi hade en ökning med 93 % mellan 2002 och 2006.

BRA.se har börjat med ett nytt sätt att föra statistik på våldtäkter. De har tagit bort barnvåldtäkter under 15 år. Därför ser den senaste siffran ut att ha minskat vilket den inte har i verkligheten. BRA har anställt en ny karaktar som arbetar på samma satt som den beryktade Jerzy Sarnecki. Hon försöker snygga till statistiken så det inte ser så oerhört illa ut. Den nya "Jerzy" heter Klara Hradilova Selin och har titeln utredare. Hon hävdar (felaktigt) att de senaste 10 åren har våldtäkterna fördubblats. Sanningen är att de fördubblats på bara 5 år. Statistikfifflet fortsätter under alliansregeringen, det är en pinsam uppstädning de borde göra omgående.

Många andra sexbrottslingar, till och med våldtäktsman som våldtagit små barn slipper numera utvisning. Man kan bara tolka de besluten som att myndigheter och domstolar till varje pris vill försöka behålla så många som möjligt av dem som invandrat till Sverige även om de dömts i domstol. Den politiska sammansättningen i domstolarna brukar oftast reflektera de politiska partiernas sammansättning. Därför är det rimligt att anta att man i domstolarna dömer med tanke på vad deras partier representerar. Riksdagspartierna vill ha in så många invandrare som möjligt till Sverige och partiernas representanter i domstolarna kan kanske inte vika sig för de centrala partilinjebeslut som tagits.

Domstolarna har aldrig utfrågats huruvida deras beslut i domstolar påverkas av deras partilinje. Det vore ett uppdrag för en nyfiken reporter, men man kan inte vänta sig undersökande journalistik i Sverige. Vi kan bara fortsatta att gissa oss till anledningen till att domstolar vägrar utvisa barnvåldtäktsman, mördare och andra grova brottslingar.

Brottslingen i Malmö identifieras enligt tingratten som : (Malmö Tingsrätt, mål B 3637-08)

Abdirahman Mustafa Sheik
860520-6336
Lektorsgatan 6 A, 241 56 Malmö

Hur var det med Denho Acar, Original Gangster ledaren som flydde till Turkiet, får han sin svenska förtidspension utbetald dit? Det är ju också ett politiskt beslut som ingen har undersökt eller vet någonting om. Sverige är FAN TA STISKT. SVD DN AB

No comments: