Tuesday, June 17, 2008

Media fortsatter ljuga om brottslingar, "svensk" ar egentligen inte svensk.


Ali Ibrahim ar inte "Svensk"

Tidningarna skriver igen om en "svensk" brottsling som ska overlamnas till Tyskland. De har skirvit om honom tidgar och betecknat honom "Svensk".

Igen sa tvingas privata bloggare korrigera pressens varldsbild sa att sanningen framgar mer tydligt.

Mannen i fraga ar inte svensk, han ar formodligen Libanes som har fatt fristad i Sverige. Han ar domd i Libanon och ar en farlig brottsling och Sverige har ingen anledning att ge honom uppehalltillstand. det ar bra att han far tillstand att bo har. Samlar vi pa grova internationella forbrytare precis som en del personer har frimarksamlingar? Forsoker vara myndigheter bryta nagot slags groteskt rekord i ansamling av forbrytare? Karlskoga tingsratt utlamnar mannen med forutsattning att han avtjanar eventuellt straff i Sverige. Alla myndigheter samverkar i sina forsok att locka in sa manga grova forbrytare som mojligt, far de betalt for varje forbrytare de lyckas locka till Sverige, eller vad ar deras motiv? 

Pressen skrev om honom har och jag avslojade tidigare att pressen ljuger om brottslingar sa att svenskar framstar som grova brottslingar medan sanningen ar att de flesta brottslingar ar invandrade.

Var vanlig sluta ljuga, allmanheten far intrycket att Sverige ar farligt pa grund av svenskar. Jag efterlyser mer sanna artiklar om brottsligheten, ingen har nytta av att ni ljuger. Media i andra lander skriver om sanningen varfor kan inte svensk media gora det?
Berlineronline SVD SVD2 DN

No comments: