Sunday, June 15, 2008

Blind 7-åring ihjälslagen därför att han inte kunde lära sig Koranen.

Lars Leijonborg kanske vill bevilja asyl till mördare, Lars tycker ju att vi behöver fler Imamer här, då kan han slå 2 flugor i en smäll, rädda en kriminell som ligger illa till i sitt hemland och ta hit en Imam på köpet? Klanfejd och inre stridigheter får vi på köpet om fler från hans ort kommer hit, med det kan det vara värt, eller hur Lars? Det blir ju "spännande", det ger fler arbeten inom kriminalvården och det kan rädda vår ekonomi, det är ju er logik?

Föräldrarna till den ihjälslagne 7-åringen som skickade honom till en koranskola i Pakistan säger att han hängdes i fötterna från taket och blev ihjälslagen för att han inte kunde lära sig koranen utantill.

Föräldrarna säger att de ignorerat barnets repeterade klagomål om han att han blev misshandlad, de trodde han hittade på.

Mullan som slog ihjäl barnet sägs ha hängt barnet i en takfläkt i en timma innan han slog ihjäl honom. När han insåg hur illa barnet var slaget flydde mullan istället för att skaffa hjälp.

Barnet hittades dagen efter då man sökt honom efter att han inte fanns i sin säng på kvällen. Hans sargade kropp hittades inne på mullans rum.

Barnets kropp hade tydliga tecken på tortyr.

Pappan sade att mullan hade slagit barnet med ett järnrör vid ett annat tillfälle så att barnet tvingats sys ihop.

Föräldrarna hade hoppats på att barnet skulle utbildas till en lärd Koran-kännare vilket skulle möjligöra deras "räddning på domedagen".

The Telegraph, UK.

No comments: