Thursday, May 08, 2008

Sverige ar fullt, darfor kops villor in till flyktingar.


Efter ett förslag från vänsterpartiet utreds nu frågan om Stockholms stad ska erbjuda flyktingfamiljer med många barn möjligheten att bo i villa.

LUNDS KOMMUN hyr ut en villa till en irakisk familj som trivs bra. Men i Malmö känner sig en invandrarfamilj utfryst i sitt nya välbärgade område.

Förslaget att staden ska köpa in villor för att lösa bostadsbristen bland de riktigt stora barnfamiljerna, ofta flyktingar som nyligen fått uppehållstillstånd, väcktes i gatu- och fastighetsnämnden av Ann-Marie Strömberg (v).
DN

Om man undrar hur man kan fortsatta att fylla pa Sverige med fler flyktingar trots att landet ar fullt sa vet vi nu hur myndigheterna gor, man koper in villor sa vi kan fortsatta att ta emot hur manga asylsokande som helst. Nar villorna tar slut sa kan man ju bygga fler? Det stora majoriteten svenskar som aldrig har kunnat ha rad med villa maste kanna sej grundlurade, bedragna och utsugna. De har betalt valden hogsta skatt for att se Irakier fa lyxvillor av vara politiker, Men svenskar har inte tid att klaga, de ar fullt upptagna med att forsoka overleva. Politikerna som for all framtid har svindlat bort de svenska tillgangarna kanske kanner sej trygga eftersom sanningen om hur stort bedrageriet ar har annu inte natt fram till folk.
Villan pa bilden har inget med artikeln att gora.

No comments: