Saturday, May 10, 2008

Hur upplever allmanheten dagens Sverige? Politker, se filmen.

Det ar sallan nagon filmat gangsters som drar runt pa stan. En film kan illustrera hur verkligheten ser ut for de som inte vet. Den har franska filmen ar mycket realistisk och kan visa hur allmanheten drabbas inte bara i Frankrike dar filmen ar gjord men aven i Sverige. Svenska politiker kan nu uppleva det den svenska allmanheten drabbas av dagligen. Gangvald kan ses som lindrigt gatubrak i en domstol, men nar den upplevs pa gatan ar det langt ifran lindrigt brak. Folk som utsatts upplever en terror och hopplos kansla av hjalploshet da ett storre gang omringar ett offer som kommer att misshandlas, ranas, valdtas eller mordas. En domstol maste kunna kanna hur offren kande innan man kan utdela rattvisa mot gangsters. SVD DN AB DN2

Filmen ar en toppfavorit just nu och ar den mest diskuterade filmen i Frankrike denna manad. Anledningen till det klarnar efter att man sett den. Det ar inte bara Sverige som har oraknerliga gatu gang som drar runt pa gatona och terroriserar landet. Filmtips fran Skymningszonen.

2 comments:

Unknown said...

Tjaaa. Välkommen till Sverige om ett par år.....

Vilda djur ska inte vara i städer utan i naturen där de hör hemma.

BefriaMedia said...

Jag tror att det hander reda idag dessutom ganska ofta.

Om du tanker efter sa har vi daremot aldrig sett en bild pa ett misshandlat offer i media, det visar hur effektivt media doljer brottsligheten.

Grova brottslingar borde vara insparrade som du sajer, inte som nu, utslappta efter ett kort straff. Det kan bara bli varre med dagens beslutsfattare vid makten.