Wednesday, May 07, 2008

Grattis Rodebypappan som frikandes.

Rodebypappan frikandes, man far gratulera pappan och familjen trots att de annu idag blir utsatta for hotelser och terror. Det ar altsa inte en glad dag for familjen trots den friande domen.

De mordiska terroristerna som angrep familjen och forsokta ta livet av dem fortsatter sin terror trots att en av de mer aggresiva dog. Det enda som kan stoppa fortsatt terror ar tydligen ett dodligt skott eftersom Simon Soderberg ar kanske den enda i ligan som slutat terrorisera familjen. Poffe som bara skadades har savitt jag vet aldrig utttryckt anger for vad de gjort trots att han kompis dog. Myndigheterna struntade i familjen da de behovde ha hjalp. Ingen kom dit for att hjalpa de utsatta, ingen brydde sej om offren av gatuterroristernas hotelser och mordforsok, ingen brydde sej. Allt som aterstod var att forsvara sej sjalv, trots underlaget sa lyckades pappan den gangen skramma ivag tattarna.

Aklagaren, Tommy Clevenhult, vill att pappan ska domas till fanglse i 10 ar for att han forsvarat sej. Det ar helt samvetslost av aklagaren. Dessutom underlattar aklagaren for mordiska terrorister da han forsoker atala folk vars enda utvag ar att forsvara sej. Aklagaren menar familjen inte skulle forsvarat sej. Aklagaren kanner till omstandigheterna och ger sitt stod till ligan, offret far ingen forstaelse eller stod av aklagaren. Familjen konfronterades med ett stort antal berusada sinnessvaga tattare som bevapnat sej och sagt att de vill doda familjen. Angriparna forsokte mitt i morka natten slita upp dorren sa de kunde sla ihjal familjen, i den situationen menar aklagaren att familjen skulle ha latit sej bli ihjalslagna efterom att ta fram ett vapen var fel. Aklagaren maste omedelbart avga eller sparkas. Han ar lika inkompetent som Rodeby polisen, och de andra lokala myndighetspersonerna.

Hela ansvaret for vad som hande ligger pa angriparna och ingen annan. Men nu finns det speciella omstandigheter, myndighetspersoner har inte gjort sitt jobb, och angriparna fortsatter med sin terror mot ortsbefolkningen och familjen. Darfor ar det speciellt viktigt att forsoka aterstalla ordningen pa orten. Nu rader det ett rattsligt kaos orsakat av myndigheternas bristande ansvar. Gatugangsters kan forsatta med sin terror, orten lever nu i fruktan under hot. De lokala ansvariga maste sparkas och ersattas med ett team som har kunnande och rattsprinciper. Polis, aklagare, sociala, skola, alla har misslyckats vilket har bidragit till vad som intraffat.


Vem ringer du om du omringas av ett stort antal angripare som vill morda? Rodeby polisen?

Allt tyder pa att forfallet inom myndigheter och synen att utsatta inte ska tillatas forsvara sitt liv leder till ett okat gangstervalde pa gatorna och en forsamrad rattssakerhet for ortsbor och utsatta manniskor. Det finns inget hopp for Rodeby med sa utbredd inkompetens. Vem ska utsatta manniskor fa hjalp ifran? DN DN2 SVD SVD2SVD3 AB AB2 SVD4

2 comments:

Ola said...

Vi far alltsa inte forsvara oss. Vi ska bara do om vi blir angripna. Eller bli psykstorda sjalva.

BefriaMedia said...

Det ar hemskt att myndigheter tycker det, de uttrycket ett manniskoforakt for folk om vi inte ska kunna forsvara oss mot valdet. Vi tvingas bo i ett slags fangelse dar inget ar tillatet for skattebetalare men nastan allt ar ok om man ar brottsling. Det ar ett sjukt system som vi maste andra pa.