Sunday, April 27, 2008

Anders Lago en typisk misslyckad politiker i en misslyckad ort.

Anders Lago ar den som ar mest ansvarig for katastrofen i Sodetalje. Sodertalje har haft en stor massinvandring under 30 ars tid som fortsatter an idag. Alla vet att Sodertalje har tagit emot for manga fjarran kommande. Alla vet att de problem som finns i Sodertalje ar orsakade av politiker som Lago som tolererat en okande massinvadring trots att de har var medvetna om att just det ar problemet.

Lagos problem forklaras med hans egna ord, "vi behover ha stopp, stopp, stopp pa invandringen men vi ska ha en generos flyktingpolitik". Mannen ar en stor motsajelse.

Han vill ha bade och. Han ar en handlingsforlamad manniska som aldrig kommer att kunna ta ett beslut, forbattra Sodertalje eller ens dra slutsatsen av vad han sjalv sajer. Okritska reportage som i SVD kanske gor att Lago far intrycket att han tolereras av folk, att han passar som politiker. Istallet for att stalla relevanta fragor till Lago sa struntar SVD i det och gor istallet ett hyllningreportage. Det gor att han kan fortsatta med sitt bedrageri mot valjarna och dessutom tjana stora pengar. Som vanligt ar det skattebetalarna som far betala Lago's hoga lon och hans misslyckade politik. En forvarrande faktor ar att han ar en av alla de politiker som inte vill redovisa kostnaderna.

I SVD far Anders Lago en rad fragor, den mest kristiska fragan lyder;
Men alla beslut du tar möts väl inte av jubel?

Det ar arhundradets underdrift. Lago svarar bla med kommentaren:
En lärare berättade att elever kan gråta när det är lov och de måste vara hemma. Eftersom de har det så eländigt.


Lago skyllde Sodertaljes massinvandring pa kriget i Irak, Ett vettlost pastaende. Sodertalje har haft massinvandring i atskilliga ar innan Irak kriget. Dessutom bestammer ett land sjalv sin invandringspolitik. Det ar inte USA som bestammer att Sverige skall ta emot hundratusentals Irakier och andra. Det ar de svenska politikerna som bestamt att vi skall ta emot alla aven de 95% som enligt vara egna myndigheter inte har flyktingstatus.

Las mer om Anders Lago. Han ar en typisk vanster politiker som formodligen inte ens duger till att vara biljettkontrollant pa en buss. Jag ser en bild av Lagos buss dar han sajer stopp, stopp stopp det far inte plats fler medan massor av folk fyller upp bussen, bagageutrymmet och taket och Lago skriker "vi maste ha en en generos busspolitk som tillater fler passagerare." En transport med Lago som kontrollant. SVD SVD

Det finns hundratals kommunpolitiker och riksdagspolitiker som ar likadana som Lago, lika obegavade och verklighetsfranvanda. Det har varit Sveriges och Sodertaljes problem. Det ar dags att andra pa det men det kravs engagemang och att man rostar pa ratt parti nasta gang.


4 comments:

Anonymous said...

Hehehe. Bra video, den lånar jag.
ND:s två mandat i Södertälje lär väl bli minst en 5-6 stycken 2010.
Kämpa på Marc Abrahamsson mfl.

Weine Berg said...

Lago försöker tillfredsställa PK-maffian samtidigt som han försöker rädda det som räddas kan vilket leder till motsatsen av vad PK-maffian vill. Vart kommer man om man går åt ett håll med vänsterbenet och motsatt håll med högerbenet? Ingenstans, Lago!

BefriaMedia said...

weine, Jag vet inte vad Lagos motivering ar. Men resultatet av vad han gor blir en oreparerbar katastrof.

Tyvarr finns det for manga som garna hjalper regeringen att skapar en katrastrof om betalningen ar bra, Lago tjanar visst 60.000 kr i mandan.

vinterbadare,
Svensken ar sen att reagera. Man far hoppas att den sena reaktionen blir tillrackligt kraftig for att radda hemorten. Jag menar att det finns folk som vill stoppa massinvandringen. Om man bara gjorde det skulle det betyder att masskaoset bibehallas pa nuvarande niva och det vore en katastrof. Massinvandringen maste blir massutvisning om hoppet skall komma tillbaks. En human massutvisning kan inledas med alla brottslingar och falska flyktingar. Enligt uppgift sa ar runt 90-97% av alla asylsokanden "falska flyktingar". Dar har vi en arbetsuppgift att borja med.

Anonymous said...

Därom är vi fullständigt överens.
Dina åsikter är som ljuv musik--en partibroder/syster måhända??

Kämpa på!