Saturday, April 19, 2008

50 invandrare med hammare jagar vakter.


T-bana i Stockhomsfororterna Rinkeby och Tensta har statt under specialbevakning under en tid. 50 poliser och vaktare bevakar T-banan i ett forsok att fortsatta halla T-bane linjen oppen.

Alternativet som myndigheterna funderade over var att stanga ner T-bane stationerna, glomma bort fororterna och betrakta dem som forlorade till gangsters.

Ett par dagar sedan var stora gang bestaende av unga gangsters inblandade brak, hot och valdsamheter i T-banan igen. Strax fore 7 pa kvallen gick ganget ater till angrepp mot vakterna. De var runt 30 stycken och de var bevapnade med hammare bla. Vakterna tvingads fly fran angreppet som kom norrifran i Rinkeby och laste in sej i en lokal. Genom en sakerhetskamera kunde de se ytterligare ett stort gang med 20 personer som kom emot dem fran sodra sidan.

Totalt runt 50 ligister angrep vakterna men da polisen kom fran kunde bara en person gripas. DN

Nu i helgen har ytterligare brak uppstatt i Rinkeby och Tensta. T-banan har stangts kvallstid och busslinjerna har dragits in. Detta efter allvarliga problem med skadegorelse, stenkastnng och hot mot personalen bla.

– Jag tycker att det är läskigt att jobba. Ungdomarna står på broar ovanför gatorna och kastar stenar, cyklar, ja allt möjligt på bussarna. Och det är ingen som vågar säga till dem, man vet ju vad som händer då, det såg man här nu i veckan med väktarna, säger bussföraren Àlieu Macauley som SvD träffar på plats vid Tensta centrum.


Det beslut som kommunen vantat med kan man nu ta utan att ha daligt samvete, man kan stanga ner alla bussar och t-bane tag dit. Det finns bara en sak att gora. Man tvingas isolera omradet for att inte riskera manniskoliv. Omradet far bli ett no-go-omrade for svenskar.

Den enda langsiktiga losningen ar att sluta tolerera den terrorn som ligisterna bedriver. Man kan inte saja att unga under 15 ar inte ska domas for brott och sedan tro att situationen kan bli battre. Det ar en omojlighet. Eftersom de blir fler hela tiden sa blir det bara varre. Det finns inga program, kurser, flygblad eller konferenser som kan hjalpa. Det enda som hjalper ar utvisning av alla destruktiva invandrare och deras familjer, sen efter 20 ar av utvisningar kanske vi kan se en ljusning, mindre brottslighet och farre valdsamheter. Om man inte gor just det sa blir Sverige alltmer overtaget av gatuligister som till slut har kontrollen over vara gator. Det gor att alla svenskar som kan lamnar landet efter att de marker att det inte hjalper att flytta till andra orter i Sverige darfor att kaoset finns overallt. Om varken lokalpolitiker eller riksdagspolitiker har nagon fungerande handlingsplan eller visar nagot intressse eller kunnande sa ar folk utlamnade till gatuvaldet. Sa ar det i allt fler orter och ingen sajer ifran. Politikerna ar for upptagna att tanka pa sina fallskarmsavtal som maste racka till en ny bostad i nagot annat land, eftersom Sverige kommer vara helt saboterat da de gar i pension. Att ett lands infrastruktur och institutioner maste stangas da myndigheterna inte kan ta itu med valdet ar en mycket underlig verklighet som Sverige upplever. SVD

No comments: