Friday, March 28, 2008

Sensationell utveckling med filmen Fitna.

Just nu meddelar Live Leak att de pa grund av dodshot mot deras personal tvingats ta bort filmerna fran deras site.

Det ar formodligen forsta gangen Live Leak tar bort en film pa grund av hot. Eftersom hotbilden ar sapass allvarlig maste man erkanna att det finns manniskor som vill tvinga vastvarden till tystnad, de anvander alla medel for att na sitt mal.

De som vill ta bort yttandefriheten finns inte enbart pa tidningsredaktioner och pa TV i Sverige, de finns inom samtliga politiska partier och i regeringen, de finns dessutom pa gatorna som gatuterrorister som ar beredda att gora vad som helst, och nu ar det tydligt att inte bara Sverige ar drabbat men andra Europeiska lander har drabbats av samma hotbild. De nya nazismen har vunnnit en seger.

Som tur ar finns filmen ute pa manga alternativa hemsidor. DN SVD SS

3 comments:

Anonymous said...

Bra länk som fortfarande fungerar:

http://www.ajm.ch/wordpress/?p=1028

Skuncke said...

Svenska medier verkar i vart fall missuppfattat det hela när de hela tiden vill låta påskina att det är Geert Wilders hat som finns dokumenterat i filmen Fitna.

Fitna är en dokumentärfilm om "generösa" islam. Den handlar om muslimernas hat mot kristna, judar, kvinnor, homosexuella och Västvärldens skitiga depraverade kultur.

BefriaMedia said...

skuncke, Just det, SVD skrev "stams for hatfilm". Filmen pekar ut hatet och visar just vilka som hatar. All cirkus runt filmem visar att det ar de som ogillar filmen ar de som hatar. De som hatar de hotar, ljuger och vrider pa sanningen. Geert Wilders bara talar om sanningen som den ar, sanningen ar inte hat.