Friday, March 28, 2008

Det ar nagot som inte stammer med det politikerna gor...

Nastan varje varje dag kan vi lasa om underliga beslut som vara politiker tar. Underliga, konstiga, obegripliga beslut. Finns det en logik, finns det en plan, var ar deras mal? I deras forvirrade beslutsprocess verkar det som att det inte finns nagon logik. Da undrar man vad motivet ar. 

Foljer man  alla logiska konsekvenser av deras agerande sa kan man bara dra en slutsats. Motvilligt sa inser man att det finns en plan, det finns ett hogre mal med vad vara politiker gor. Trots att riksdagspolitkerna har en aning olika uppfattningar och deras arbete ibland bromsas, stoppas och maste laggas pa hyllan ett tag, sa tillslut kommer deras planer att sattats i verket ibland en aning senare an de velat.

En blog kommentar jag hittade hade en likande teori om vad vara politker haller pa med, sa har skrev signaturen Hurricane;

Oavsett hur korkad en regering och dess företrädare är, överskrider Reinfeldt & Co. med extrem marginal en nations samlade förnuft.

Därför tror jag att man döljer något för det svenska folket!
Ja, jag är fullständigt övertygad om detta. Ord som: hot,vergällning, utpressning... lär sannolikt finnas med i det hemligstämplade protokollet.
Förvånade? Nej, det skall ni inte vara! Ta en titt på motståndarens strategier; se vad som hände i London och Madrid...
I Spanien lyckades fienden spränga till sig en ny regering!
Och titta i England, där viker man sig i dag på den ena punkten efter den andra...

Kalla det fantasier eller vad ni vill, men alldeles för mycket av det som händer i Sverige, indikerar på att något inte står rätt till...

Rent förnuftsmässigt och logiskt - kan eller skall en regering i en någorlunda civiliserad nation inte bete sig på detta anmärkningsvärt irrationella sätt.
Det är helt enkelt något som inte stämmer.
Det finns väl ändå inte någon normalbegåvad människa (politiker)som frivilligt gräver en grav åt sitt eget land.... Regeringens agerande strider mot allt vad förnuft och självbevarelsedrift heter. Sverige har lagt sig tidigare inför en främmande makt - och har uppenbart gjort det igen!

Lite research på det här temat vore önskvärt. Det är ett jobb för landets grävande journalister. Om det hade funnits några...!

Hurricane skriver att "det ar nagot som inte stammer".  Just det! Det ar nagot som inte stammer. 

Regeringen vet att vi har tidernas varsta valdsbrottslighet som snabbt okar. Det beror mest pa att man aldrig verifierar asylsokandes identitet, man gor aldrig en kriminell bakgrundskoll och att vi inte delar ut namnvard straff till det lilla fatal brottslingar som doms. Medveten om det meddelar regeringen sin storsta invandrarreform pa manga ar. Reformen gar inte ut pa att forbattra situtionen, tvartom man vill oka massinvandringen med enklare anhorighetsinvandring och lagre krav. 

Det vansinnet ar likt beslutet att snabbehandla asylansokningar. Man kunde anta syftet var att komma till snabbt beslut sa man kunde utvisa stora antal nekande personer och darmed spara mangmiljardbelopp.  Tvartom, resultatet av snabbbehandlingen blev att fler kunde stanna i Sverige dels darfor man inte kunde samla in tillracklig information pa kort tid. Om nagon undrar varfor man fattar beslut utan underlag sa kanske svaret kan hittas i "mutor och korruption"? Det paminner om ett asylfall jag laste om i Skymmningzon. En asylsokande bytte berattelser, nationalitet och sprak atskilliga ganger tidigt under asylprocessen, det var uppenbart att han ljog sej igenom hela processen. Man tvingads anvanda tolk men blev tvungen att byta till en annan tolk da han plotsligt nekade till att kunna det sprak han anvant tidigare.  Negern kom knappt nagonsin till moten eller utbildning. Han fick alltid betalt trots hot om mindre bidrag. Han fick glasogon, nar de slarvats bort fick han nya. Han fick pengar sedan nar han tappat panboken full med pengar sa fick han mer pengar. 

De asylsokanden och politikerna behandlar Sverige som deras privata kassaskap, "vi ar ju sa rika".  

Logik kan inte anvandas nar det handlar om politiker. Man gor motsatsen till logikens mer sjalvklara val. I var illa utsatta situation sa vill regeringen oka antalet invandrare trots att vi har tidernas storsta massinvandring och aldrig haft sa manga utan arbete. Man vill pa manga olika satt oka den redan oversvammande massinvandrigen. Uttalanden fran politiker tas okritiskt emot av media och ingen ifragasatter nagot. Ingen analys gors, inga fragor stalls, inga slutsater dras och deras "plan" fortsatter helt obehindrat. 

"Det ar nagot som inte stammer".


No comments: