Sunday, March 02, 2008

Reinfeldt bedriver inrikespolitik i andra lander?

"I Sverige och inom den Europeiska unionen känner vi oro när det gäller den demokratiska utvecklingen i Ryssland - inte minst avseende oberoende media." sade Reinfeldt.

Det ar underigt att han fokuserar just pa medias roll eftersom hans regering bedriver mediakontroll i form av statlig dominans inom TV och Radio. Dessutom har man gjort ett stort antal svenska tidningar beroenda av statens presstod. Nagon storre forandring inom den av socialisterna skapade media kontroll apparaten har inte markts. 

Reinfeld fran BBC intervjuv:

"Vi i EU vill arbeta for "Farre bidrag". (Sverige har det storsta bidrags beroendet i EU, min notering) 

BBC fragar: -Snart ar 50% av Malmos befolkning muslimer. Vad gor det for den nationella samanhallningen?

Reinfel svarar: "Det finns nagra som bott trangbott i lagenheter, det ar darfor vi behover en integreringspolitik med fokus pa arbetsmarknaden"......"Jag vill inte att vi ska bestamma var flyktingar ska bo de strider mot min syn pa frihet"

Han undiker att svara pa fragan eftersom han inte ser det som ett intresse att bevara den nationella sammanhallningen.

Vet Reinfeld om att det inte finns nagot annat land som kraver att flyktingar ska tvingas arbeta. Allt han sajer tyder pa att de inte har en politik och att de ar helt forvirrade. Det skulle ju lata konstigt om Reinfeld sade " vi behover en flyktingpolitk med fokus pa arbetsmarknaden." Oavsett vad han sajer sa drivs de Svenska lonerna ner, arbetslosheten drivs upp, utflyttningen av ett stort antal skattebetalande, arbetsamma, begavade svenskar fortsatter samtidigt som inflyttningen av stora massor av bidragsberoende invandrare fortsatter.

Av hans andra ovanligt ointelligenta uttalanden var tex att han ger sitt stod en av president kandidaterna i USA. En statschef ska ju vara neutral for att kunna arbeta tillsammans med andra nationer aven om han ogillar presidenten. Det kallas "diplomati" Herr Reinfeldt. 

BBC fragar: Den gamla sociademokratiska modellen ska tas bort eller bara andras lite? 
Reinfeldt: Vi begarde inte mandat till revoution. Vi har kommit langt (under de forra socialistiska regeringarna, min notering). 

BBC: Valfardsmodellen ar bra enligt dej?
Reinfeldt: Det hoga skattetrycket behovs, "is very much needed"
BBC; Villl du ha in Blakan, Ukraina och Turkiet till EU. 
Reinfeldt: Jag det ar den svenska linjen som en del kritiserar. Det ar battre for EU. 

Jag tvivlar pa att det skulle vara en Svensk linje. Har vi tillfragats? Inte vad jag vet. Se mer Reinfeldt pa BBC;

No comments: