Tuesday, March 11, 2008

Mona Sahlin vill ha in 5 miljoner fler invandrare och M vill ha 10 miljoner.

Eller ar det tvartom, S vill ha 10 miljoner och M vill ha 5 miljoner? Vem vet, de sajer ingenting om saken.

Mona Sahlin vill ha regler och bestamma var invandrare ska bo. Hon vill inte att invandrare sjalva ska bestamma var de ska bo. Hon vill begansa deras ratt att resa och bo i landet.

Snillet sajer;
– Södertälje tar emot fler flyktingar från Irak än hela Nordamerika. Det håller inte, sade Sahlin på pressträffen.

Mona vet att man kan stoppa invandringen, kommunerna vill ju det, men det har hon inte funderat pa.

Migrationsminister Tobias Billström (m) paminner oss om vad Sahlin tyckte nyligen:
"– Då kallade socialdemokraterna oss inhumana. Men Sahlins kommunarrest är helt felfokuserad. Det finns inga snabba lösningar, att införa en kommunarrest uppmuntrar inte människor, det låser snarare fast dem"

Ingen av parterna har sagt ett ord om vilken invandringspolitik vi borde ha. De har altsa inte talat om grundproblemet som ar en pagaende massasylinvandring med 100.000 nya personer varje ar. Om det fortsatter sa har vi de narmaste 10 aren tagit in ytterligare 1 miljon manniskor som det varken finns plats eller resurser till.

De inkompetenta mannskorna diskuterar nu om vi ska infora reseforbud och tvinga invandrare att bo i vissa orter eller inte. Reepalus krav pa totalt invandringsstopp och utvisning av falska flyktingar struntar man i.

Den diskussion dessa politiker har kan jamforas med en diskussion om hur Sverige skall ta sjalvmord, ska vill koppla 100.000 Volt/Amp till handerna eller fotterna for att bast ta livet av oss. Vilken metod ar langsammare.

Politikerna ar helt forvirrade, de har ingen plan, inga ideer och ingen uppfattning om problemet. De hoppar fran ide till ide, de forkastar ideer som rasistiska eller inhumana men strax efter sa tar de ideerna sjalva. De vet inte hur de ska losa Sverige storsta problem helt enkelt. Det ar latt att genomskada allt de sajer eftersom de har inte ens borjat tala om grundproblemet. De talar inte om grundproblemet som ar att vi har tolererat hundratusentals manniskor som aldrig borde kommit till Sverige. Inget annat land i varlden har visat en sadan komplett likgiltighet infor allt storre horder av ankommande bidragsberoende mestadels analfabeter utan anpassningsmojlighet. Vi kan inte ens utvisa folk, deras hemlander vill ofta inte ens ta emot dessa manniskor. Om det ar fallet sa ska vi givetvis inte ens behandla en asylansokan, de borde skickas tillbaks vid gransen.

Den stora fragan som ingen besvarat pa 30 ar star obesvarad; hur vill de se var invandringspolitk?

Jag tror inte det finns nagon som bryr sej om vad riksdagspartierna tycker. De har allihop under 30 ars tid bevisat att ingen av dem bryr sej om vilken invandringspolitik vi ska ha och hur vi ska minska gatuvaldet.

Vi maste ha nya politiker som vill radda Sverige. Vi maste fa bort dessa vansinninga politiker som inte ens vill diskutera Sveriges viktigaste politiska fraga.
SVD DN AB DN

2 comments:

doublecorona said...

Mona Muslim just doesn't get it! Problemet är att efter de 1-2 åren så kommer 99% av invandrarna att flytta till de tre storstäderna ändå. Mona fattar inte att problemet är den i proportion till dess befolkning - Sveriges ENORMA invandring. De flesta invandrana dessutom som saknar yrkeskunskaper, utbildning eller ens alfabetism. Myten om ingejören som jobbar som taxichaufför är just det - en myt. Sverige bör bli som USA - man VÄLJER vilka som ska komma in i landet utifrån nyttan de för med sig, som det är idag så är Sverige en s.k. "free-for-all" - vem betalar? Jo du och jag = skattebetalarna.

exempelvis endast 17% av somaliska kvinnor i Göteborgsområdet arbetar, resten lever hemma på bidrag (källa SCB) och förvärvsgraden bland andra nyankomna (muslimska) invandrargrupper är ungefär lika deprimerande låg. De naiva liberaler och socialister som tror att dessa invandrare skall betala för deras pensioner är ute och cyklar högt uppe i det blå. Dessa invandrare har inte kommit för att bidra som de invandrargrupperna som kom från 40 fram till 70 talet. De har kommit för att göra Sverige till en del av Dar-ul-Islam, och omvandla alla svenska kuffar - i synnerhet "ogudaktiga" liberaler och socialister, till goda, fromma muslimer. Ett steg i detta? Demografi. Svenskar av svensk etnicitet förökar sig inte längre, de som står för den biten är de s.k. "nya svenskarna"... Mona Sahlin vill ha fogliga bidragstagande muslimer som röstar på hennes amerikofobiska parti, och liberaler vill ha fogliga låginkomsttagarinvandrare som torkar sina mormödrars rövar.

BefriaMedia said...

Om man laser tidningarna sa far man intrycket att det finns ett antal liberaler och andra som stoder massinvandringen. Jag ar helt overtygad om att det lilla antal liberaler som annu stoder deras politik ar sa forsvinnande liten att de kan raknas i ensiffriga procenttal.

De enda jag kan forestalla mej stodja deras politk maste vara dels helt oberord av och okunnig om brottsvagen, dels helt immun for yttre intryck. Aven de mest liberala maste ha folk i sin omgivning som talar om hur det ligger till och vad som behover goras. De som inte kan paverkas ar hopplosa fall, de drivs av en fanatism, en extremism som rationellt tankande och logiska resonerande inte kan paverka (Mona mfl). De ar helt enkelt farliga manniskor som bestammer om var framtid och vi leds i rakt motsatt riktning mot vad fornuftet sajer.