Thursday, February 14, 2008

Utvisad Eritrean maste resa tillbaks till Sverige med specialcharter.

Den utvisade Eritreanen skickades med special charter till Eritrea. Vid ankomsten sa vagrade de Eritreanska myndigheterna att slappa in honom. Man accepterade inte mannens papper. De svenska myndigherna blev darfor tvingade att satta honom pa planet och flyga honom over halva jordklotet tillbaks till Sverige.

Om jag forsoker mej pa en gissning varfor hans papper inte accepterades i Eritrea sa gissar jag att mannen uppgett en falsk identitet och visat upp falska papper da han sokte asyl i Sverige. Om Svenska myndigheter tror att afrikaner ar lika dumma som svenskar sa har dom misstagit sej. Jag antar att aven en mindre afrikansk stat som Eritrea har koll pa vad som ar falska och riktiga resedokument, till skillnad mot Sverige.

Det finns ju knappt nagot annat land som tolererar falska papper eller annu varre inga papper alls. Sverige ar ett unikt land med unika tjansteman som har en unik tolerans. Svensk politik ar styrd av jorden storsta idioter, det storsta vansinnet pa jorden existerar i Sverige, vi ar som vanligt varldsrekordsinnehavare av idioti. Grattis skattebetalare, det ar ni som betalar for kalaset. Detta ar ytterligare en av de mest pinsamma handelser man hort talas om. Snart kommer nog utlandsmedia skriva om saken enbart pga hur fruktansvart pinsamt det ar. DN

No comments: