Monday, February 25, 2008

Tjansteman far inte ha en politisk uppfattning som strider mot regeringens.

Migrationsverkets verksamhetschef, Eugen Palmer, omplacerade en tjansteman efter att han privat har uttryckt en politiskt uppfattning som inte stods av regeringen.

Lennart Eriksson hade pa en privat hemsida uttryckt sympati for staten Israel. En sadan uppfattning gar strikt emot svensk officiell (eller inofficiell) utrikespolitik. Svensk politik har i over 20 ar varit antijudisk i flera avseenden. Statligt pressstod har delats ut till ett stort antal tidningar. Efter noggrann granskning har enbart judehatiska tidningar har fatt pressstod. Man har aldrig sagt det offentligt men de tidningar som fatt presstod har varit allt ifram rent marxistiska tidningar som Flamman, (fd Norrskensflamman) till mer pa ytan neutrala tidningar som DN och SVD. Deras journalistik ar daremot inte neutral. Journalistiken tar alltid politisk stallning mot Israel och for Palestinerna i deras konflikt. Skribenterna som anvands till politiska artiklar i samtliga tidningar som fatt pressstod ar en lang rad judehatare och man har aldrig uttalat sympati for staten Israel.

Statlig kontroll over asikter har inte bara gallt alla statligt anstallda, det handlar om kommunalt anstallda, fackmedlemmar och manga andra.

Yttrandefriheten ar begransad i Sverige. Att uttrycka sympati for staten Israel helt privat kan man tydligen inte gora i Alliansens Sverige. Fortryck av debatt och asikter var helt vantat under socialist regeringarna, men den borgerliga alliansen visar nu att man behandlar yttrandefriheten pa samma satt som de foregaende socialist regeringarna. SVD

2 comments:

Grue said...

Såg att ditt konto på YouTube har blivit avstängt. Varför?

Och vad ska du göra nu?

BefriaMedia said...

Jag markte att filmerna jag lankade till forsvann fran youtube, forst en, sedan en till, sedan stangde de av SVT's konto helt. Jag vet inte varfor. Ska forsoka ta reda pa det. En person som skrev en kommentar nagonstans, skrev att youtube's grundare ar muslim. Det kan handla om att de tar bort allt som ar islam kristiskt. CaptainAmerica har fatt sina konton avstangda flera ganger men han dyker upp igen. Vi far hoppas att filmerna aterkommer snart, i ett nytt konto kanske. I varsta fall kanske pa en egen hemsida.