Saturday, February 02, 2008

Det talas aldrig om folks radsla.

Man borde tala i klartext om vad som skrammer folk. 

75% av alla svenskar ar radda for att ga ut. 95% av unga flickor ar radda att ga ut.

Det beror pa massvaldet som finns nasta overallt i Sverige numera. Den Norska undersoknngnen som namndes visar att en majoritet av norrmannen, 51% ar radda for att valdet har okat. Det ar inte bara ett Svenskt fenomen, men Sverige ligger i Europa toppen nar det galler grova valdsbrott. Det ar inte galna-ko sjukan, sars, eller klimathotet som man tanker pa i forsta hand, inte i sverige, kanske i andra lander. 
 
Se filmserien om brottslighetens Sverige. Det ar en skrammande bild om hur vanligt och utbrett valdet ar, trots att bara en liten mikrobit av alla brott visas sa far man intrycket att svenskar lever i den afrikanska djungeln dar man med risk for livet gar ut och kan angripas av vilda djur i vilket ogonblick som helst varsom helst. I natt blev det ett stort knivbrak i Alby. En polisbil blev sonderslagen i Varby. En kvinna blev knivskuren under ett valdtaktsforsok pa Gardet i Stockholm (AB). Statistik visar att det forekommer runt 25 valdtakter per dygn i Sverige.

Filmen visar en familj som drabbats av ran 3 ganger pa 2 manader. Tva olika familemedlemmar blev ranade vid olika tillfallen. Hur hopplost kanns livet for den familjen? 

Varfor ska de tvingas betala varldens hogsta skatter? 

Varfor ska den familjen tvingas betala for massinvandring av djupt kriminella manniskor till sin hemort?  Tack for tipset Froken Sverige. SVD SVD2

No comments: