Friday, January 25, 2008

Vi borde halla tyst om valdtakter och tala mer om sport?

I Sverige har vi mer an 10 ganger fler valdtakter an i vara grannlander. Myndigheterna antar att morkertalet av oanmalda valdtakter ar over 80%. Totalt skulle det bli nara 25 valdtakter per dag.

I SVD skriver man om en "vag av valdtakter" och beskriver 7 valdtakter. I andra lander sa skulle man tillsatt en poliskommission med syfte att losa alla dessa valdtaksbrott, i Sverige ar polisen "fortegen".

Under rubriken "Fakta" skriver SVD att:

"Överfallsvåldtäkter av okända gärningsmän är inte så vanligt;"

Om Sverige har 20 ganger fler valdtakter an vara grannlander sa tycker jag det handlar om en nationell katastrof som borde belysas sa att man kan vidta atgarder. Ingen manniska gar saker, det finns 6-ariga offer och 90-ariga offer. Att i det laget beskriva alla dessa valdtakter som om det inte ar vanligt ar en ren sanningsforfalskning. Verkligheten ar nog att vi kan inte garna nagot at saken. Det skulle inte hjalpa om man tilsatter 10 X fler poliser att patrullera. Valdtakterna intraffar da fa manniskor finns ute och pa en plats som ar svarbevakad och undanskymd.

Det forakt man dagligen ser ar en indikation pa hur man ser pa kvinnovardet. Smaflickor och till och med poliskvinnor kallas horor helt oppet. Det finns t.o.m. youtube filmer dar invandrar rappare kallar alla svenska tjejer for horor. Ar det darfor dom valdtas, for att man tror att det ar OK att valdta, hur kan det annars forekomma sa oerhort manga valdtakter? Vi har missat en hel del viktiga saker nar det galler invandringen. Vi har inte gjort en kulturstudie pa de hundratals olika kulturer som kommer till Sverige. Om vi gjort det sa kanske vi inte skulle ha hanterat invandringen pa ett sadant satt. Hur kommer det sej till exempel att samtliga arablander vagrar ta emot Palestinier, de tvingas for det mesta vara kvar i Gaza. Egypten vill inte ha nagot med dem att gora, inte ens av humanitara skal. Vad vet arablanderna som Sverige inte vet om Palestinier tex. Vi vet ingenting om de 90 olika kulturer, folkgrupper, religioner och klaner som kommer bara ifran Irak ens. Borde vi inte lara oss mer innan vi fordomsfullt tycker att alla ar lika och att de kan anpassa sej? Det ar fordomsfullt att tro att alla folkgrupper ar lika. Det ar naivt att tro att det ar helt arliga och brottsfria manniskor som kommer till Sverige om de slanger sina id papper och ljuger om orsaken de kom till Sverige. Att Migrationsverket inte bekraftar asylsokandes identitet och brottsregister ar rent kriminellt. De som tillater den aktiviteten ar indirekt medskyldiga till de brott som begas av kriminella invandrare. SVD DN DN SVD AB

1 comment:

tankesmedja said...

Anledningen till ett så stort mörkertal är bla pga att våldtäcktsoffren låter bli att anmäla.
Detta då gärningsmannen ofta är en bekant, närstående eller pojkvän.
Däremot då "media" rapporterar om t.ex. Hagamannen så blåser man också upp tron om att våldtäckter alltid sker i mörka parker på kvällen medan majoriteten av alla våldtäckter sker i hemmet.
Stureplansprofilerna kände ju sitt offer sedan tidigare.
Ingen av dessa var heller "invandrare" vad jag förstår, hur nu det kan vara möjligt.