Monday, January 28, 2008

Varenda parasit kanner sej diskriminerad om betalningen ar bra?


" I dag presenterar jämställdhetsminister Nyamko Sabuni en ny diskrimineringslag. Den ska både fungera i förebyggande syfte och gottgöra kränkta personer.

Regeringen vill minska diskrimineringen i samhället genom böter. Det ska kosta att diskriminera och den som blir kränkt ska på det viset få ersättning.

”Den kommer även att få en förebyggande effekt genom att ersättningen också ska bedömas utifrån den allmänpreventiva effekt nivån kan ha. Det har inte i tillräcklig utsträckning varit möjligt när skadestånd vid diskriminering hittills har utdömts”

Uppenbarligen sa har ingen informerat den afrikanske Jamstalldhetsminister om att svenska foretag lider under oerhort svara ekonomiska forhallanden och betalar varldens hogsta skatter. Nu vill hon lagga till en risk som skulle garantera bankrutt for de flesta mindre foretag om de skulle domas till ett kannbart skadestand. Allt detta kommer enbart att oka motsattningarna i Sverige, det kommer inte leda till ett forbattrat klimat mellan de som kanner sej "diskriminerade" eller "krankta" och de andra som bara skoter sitt jobb. De som avskedar inkompetenta arbetare eller stoppar berusade och brakiga kroggaster i dorren kan forlora sitt jobb och foretaget de jobbar at kan ga under pga ett stort skadestand. Det forsta test fallet finns redan enligt en artikel i Skanskan. En afrikansk underskoterska har anmalt Eslovs Kommun for diskriminering. Bakgrunden ar att afrikanen haft diskussioner med arbetskamraterna om sin muslimska tro, han kande sej krankt och klagade hos sin chef som "inte gjort nagot at saken" som han uttryckte det. Efter incidenten fick han inte fornyat vikariat och nu tycker han att han ar diskriminerad.  Av artikeln kan man utlasa att det formodligen handlat om samarbetssvarigheter. Om afrikanen vinner ett skadestand sa drabbar det skattebetalarna. Aven om han forlorar sa kostar det skattebetalarna stora belopp i rattskostnader, advokatavgifter,  storningar i verksamheten osv. Regeringens nya lagforslag drabbar den offentliga sektorn vilket drabbar oss alla.  Alla atgarder som regeringen vidtar verkar drabbat skattebetalarna och framja brottslingar, lycksokare  och parasiter. Det finns inte manga atgarder de vidtagit som ger hjalp till arbetande skattebetalarna.  Den nya diskrimineringslagen kan leda till en tsunamivag i nya anmalningar for minsta lilla orsak, det kommer att leda till okade aggressioner, okade motsattningar i samhallet. Regeringen fortsatter att sabotera Sverige ett steg i taget. Och vad betyder "konsidentitet"?  Om det inte ar konsdiskriminering sa kanske dom menar att en transvestit som blev diskriminerad blev det for att han tyckte att han var en hon och krogen som vagrade intrade tyckte att hon var en han och det gillade inte han eller hon, eller hur dom nu menar? Samtidigt rapporteras det fran Stockholm att tunnelbanan mellan Liljeholmen och Fruangen har stangts av i morse pa grund av stora brak, eller "ordningsproblem". Jag antar attt det kan bli ett stort antal anmalningar om "diskriminering" om ligisterna har kant sej "krankta" da de tvingats betala for resan. Undrar om ersattningsbussarna blir utsatta for stenkastning, da kan bussforarna kanna sej "diskriminerade", alla kan anmala for allt overallt. Vilken soppa.   

 AB
Skanskan

SVD




En diskriminerad afrikan?

1 comment:

tankesmedja said...

Ring Anticimex, jag tror dom brukar GASA IHJÄL varenda parasit!