Saturday, December 08, 2007

Vi ska brannas tillbaks till stenaldern.


Flera skolbrander borjade i Salem utanfor Stockholm och flera fall av sabotage och vandalism upptacktes. Brandman blev aterigen angripna. Polisen tror att det ar konfrontativa vanstergrupper som ligger bakom.

Stora grupper samhalls sabotorer har bestam sej for att branna ner Sverige. Dom har brant ner hundratals skolor. Det underliga ar att nastan alla brander har samma sabotage metoder. Branderna borjar i soptunnor eller sa slanger man in brandbomber genom fonster. Om branden inte startar sa kommer man tillbaks for nya forsok. Om brandkaren eller polis kommer sa blir dom utsatta for stenkastning, punkteringar, sprutmalade fordon och andra sabotage precis som i Salem.

Det handlar om en mycket allmanfarlig vag av samhalls sabotage. Tusentals elever har forlorat sina skolor, kommuner och samhallen har forlorat service fordon och kommunala byggnader varda atskilliga miljarder kronor. Atskilliga hyresfastigheter har brunnt.

Massvaldet och denna stora vag av massforstorelse kan inte stoppas. En mordbrand ar latt att satta, man kan inte bevaka varenda byggnad 24 timmar om dygnet, darfor kommer Sverige forr eller senare ha fatt samtliga skolbyggnader nerbranda. Den trenden fortsatter och okar i omfattning. Man kan fraga sej vilka som ligger bakom detta massiva sabotage mot Sverige.

Man vet att det oftast har handlar om asylsokande undomar i samarbete med extrema vanster grupper. Det ar ofattbart varfor de som ar tillfalliga gaster i vart land har barn som vill skada sverige sa brutalt och kostsamt. De har fatt bostad, mobler, pengar, fritidsaktiviteter, social service, sjukvard, klader och allt annat som svenskar inte kan fa gratis men maste jobba ihop och samtidigt betala varlden hogsta skatter sa att de asylsokande kan fa bo i Sverige.

Det massiva smahallssabotaget som forekommer i sa gott som alla orter i Sverige ar den storsta fara mot demokratin. Inte bara skolor branns ner, stora hyresfastigheter branns ner, hundratals manniskor blir stallda pa gatan med allt sitt bohag innebrant, det hander varje vecka i Sverige. Alla dessa sabotage kan jamforas med allt samhallssabotage som forekommer i Irak. Islamska extremist grupper spranger och forstor samhalls instutitioner, man spranger och forstor skolor, kraftverk, polisstationer, brandbilar, ambulanser, myndighetsbyggnader, Roda Korset, FN bygnader och annat. Syftet ar att sabotera samhallsfunktionerna och ta landet tillbaks till stenaldern. De vill slippa moderniteter och vasts inflytande i regionen.

Kommunalradet Lennart Kaldren sade om extremisterna"- Dessutom vill de skapa oro, säger Lennart Kalderén som själv hamnade mitt i en rusning när en grupp vänsterextermister gav sig iväg förbi kommunhuset och äldreboendet.
- Det är oerhört svårt för polisen att hindra det som händer. Det är som att kämpa mot en stadsgerilla och jag tror inte ens att det skulle gå att få stopp på allt även om det var dubbelt så många poliser ute, säger Lennart Kalderén."

Vi behover ett totalt nytt tankande i Sverige. Vi maste inse vad som hander vilka det ar och sen ta itu med saken. Vi maste kalla det vid dess ratta namn, det handlar om terrorism, eller stadsgerilla som Kaldren uttryckte sej. Hur ska Sverige ta itu med saken Herr Reinfeldt? Vad ska du gora at saken? Nar ska du deklarera krig emot de som uppenbarligen har deklarerat krig emot Sverige med sina massiva mangder av samhallssabotage? SvD DN DN2 AB HD Sydsvenskan

1 comment:

From Sweden with Grief said...

Ofattbart att både invandrade och svenska ungdomar vill undermina den grund samhället står på. De är den värsta sortens nihilister och var får de alla underliga idéer ifrån, finns det verkligen inga vuxna i deras närhet som griper in? Sociala myndigheter, polis och föräldrar måste väl iallafall kunna nå in till vissa av dessa destruktiva och allmänfarliga element!