Tuesday, December 25, 2007

Kungen inspirerar miljontals fler invandrare till Sverige.

Svenskar blir skramda av hans tal. Hans syn pa det nya sverige, pa det mangkulturella Sverige star i kontrast till hans tidigare tal om ansvar och insikten om att det finns allvarliga problem och att vitt skilda kulturer har svart att leva i fredligt samverkan.

Ingen kan ha undgatt att ta notis om en allt starkare attityd i Sverige mot att hundratusentals mest muslimska asylsokande kan komma till Sverige. Att de flesta inte ens ar riktiga flyktingar gor folk mer upprorda och undrande over varfor vi ska finansiera ett sadant aventyr. Kungen verkar ha missat debatten om invandring, mangkultur och de problem som hanger samman med den okontrollerade massinvandringen. Vad anledningen ar till att Kungen inte har forstatt att det finns ett mycket starkt motstand till massinvandringen ar svart att begripa. Kan det vara att han latit andra skriva hans tal. Hans tal vid riksdagens oppnande brukar vara skrivet av regeringen.

Kungen sade att det nya sverige (fortsatt massinvandring) ar den enda vagen for sverige. Det ar ett markligt pastaende eftersom allt fler enskilda politiker ansluter sej till den vaxande folkrorelsen som hojer sina roster emot den politiken. Det finns manga borgar politiker, kommunister och socialdemokrater som tidigare var for massinvandring men nu bytt sida. Anledningen ar ofta att de ser i sina egna kommuner hur valdet okar, grov brottslighet okar, gigantiska kostnader och brist pa bostader, och manga av de nya svenskarna kommer aldrig att kunna anpassa sej till var kultur, dom kommer att sta utanfor.

Den politik som Sverige hittils haft ar vi ensamma om, inget annat vasterlandsk land har nagonsin tagit emot sa stort antal manniskor fran vitt skilda kulturer pa sa kort tid. Sverige star ensamma om en sadan politik, andra lander staller sej fragande till den stora skillnaden i synen pa invandring. Den forda politiken var inte planerad eller beslutad, tvartom man har bara accepterat alla som kommit till Sverige oavsett vilka orsaker de anger. Svenska politiker spekulerade nyligen att de kommanda aren kan medfora en flyktingvag pa 200.000 mest Irakier varje ar. Samtidigt sa uttryckte de ingen asikt om det skulle var bra eller daligt om 1 miljon Irakier hamnade i Sverige under en femars period.

Vad Kungens intresse ar av att vi utplanas som nation, som folk, att var kultur forsvinner ar inte latt att beripa. Han kanske bara uttrycker sin framtidssyn utan att ta stallning till saken, det finns utrymme att tolka hans tal pa det sattet. Om det ar fallet sa borde han inte ens yttra sej om saken, talet orsakar mer skada an nytta. Svenskens satt att forhalla sej ar att man inte vill ta stallning, man vill ge sej tva alternativa losningar sa att man inte ses som kontroversiell av sin omgivning. Darmed kan man overlata beslutet pa andra om man ar radd att kritiseras. Kan det vara sa att priviligierade manniskor inte bryr sej om sin egen kultur sa lange dom kan bibehalla ett bekvamt liv for sin egen del? Dom slipper ju bli ranade pa gatan, dom slipper se barn till invandrare bli utslangda fran balkonger, dom slipper se morden och nerbranda skolor i sina fina bostadsomraden.

Kungens tal star i stark kontrast till folkviljan.

I det invandrartata Malmo talas det mycket i Malmo stads webforum om att man vill ha bort kungliga symboler. Manga hatska debattinlagg skriver om att ta bort statyn pa Karl X fran stortorget. Istallet vill man ha kafeer, lekparker och torghandel.

Om kungen visste hur illa man ser pa kungligheter i de invandrartata omradena sa kanske han skulle hallt ett helt annat tal. Det enda positiva med talet ar att han talar om nolltolerans i skolorna. Problemet ar att vi inte har tid att vanta en generation tills det skulle fa effekt. Nu har Kungen istallet gjort sej ovan med svenska traditionalister som alltid forsvarat monarkin. Det kanske ar dags att krympa ner monarkin till den litenhet som Kungen gjorde sej sjalv till i sitt tal. "Liten och obetydlig" kanske blir monarkens nya valsprak da han forpassats till en lagenhet i Rinkeby.

SVD Sydsvenskan. DN AB Dagen
Blog kommentarer; BGF.se Tobias Struck Toralf Alfsson Kjellberg GrueGranskar Kurt Lundgren AB

5 comments:

feminix said...

Vad är det för mening med att visa videos som är ironi?
Vore det inte bättre med något seriöst?

Tobias Struck said...

Kan du svara på en sak helt off topic:

Varför länkar inga systemkritiska/invandringskritiska bloggar (inklusive din) till min blogg? Ni läser mig och jag fanns med på Expos svarta lista (på 20 svenska "islamofoba" bloggar), men ni tycker tydligen att jag är för skruvad eller något? Sure, jag har mina egna idéer om saker, men är det inte det som är meningen att man skall få ha i ett fritt land? Det är åtminstonde solklart att jag är demkorat och mot våld/orättvisa/förtryck.

Visserligen har inte jag med dig i min bloggroll, men det kan vi ju ändra på: Jag har aldrig tidigare varit inne på din blogg :)

BefriaMedia said...

Tobias, ibland hittar jag in pa din blog, tycker du har en del bra saker att saja. En del andra amnen du tar upp kanske andra ar mer intresserade av.
Eftersom din sida ar lasvard ska andra pa saken och lagga in en lank till din blog. Att du haft turen och finnas med pa Expazi's lista ger dej bra reklam, dessvarre fanns inte denna blog med. :)))

feminix, vilken video ar ironisk? Varken "bananrepublik" eller "be for sverige" var nog menad som ironisk,,,

GOD FORTSATTNNG,

feminix said...

Jag var otydlig. Jag menade videorna från "Onion News". Jag bara hajade till för jag var inte beredd på att de skämtade om så allvarliga ting. Du kunde kanske förvarnat att just dessa är ironiska?

From Sweden with Grief said...

Under "Muhammed-krisen" fick vi veta att Gringos Zanyar Adami inte brydde sig ett dugg om det svenska kungahuset, det var profeten Muhammed som betydde något för honom och hans landsmän, menade han i en debattartikel. Det var visserligen ingen nyhet, men det var bra att han sa rakt ut vad han tycker om Sverige egentligen, för han passade på att kasta galla över mer än kungahuset då han var igång. Jag förundras över att vår kung missat verkligheten utanför slottets murar.